A Womans Heart

Kærlighed der føles rigtig.


Essensen af en High Value, Feminin kvinde. 2018 forløb.

Er det din tid nu? Tid til at træde ind i dit fulde potentiale som en High Value, selvstøttende og feminin kvinde med masser af visdom om en High Quality mand, det feminine, kvinden, kærligheden, kvalitetskommunikation og om hvordan du træffer selvstøttende valg som kvinde - i livet og i kærligheden?.


Viden der får dig til at eje dit fulde potentiale og din egen sandhed som kvinde? Og gøre dig til en omvandrende sirene. En kvinde med en udstråling, der tiltrækker det, der løfter hende - også den rigtige partner eller bliver uimodståelig overfor ham hun har (Hvis hun vil?).


Så kom med på 2018 forløbet" The essence of a High Value woman - Her bliver du hver måned i 2018 badet i smuk, dyb og forandrende viden om dig selv og alle de potentialer, der ligger i feminin visdom.


Få Adgang Til Alt dette i "Essensen af en High Value Woman - Womens untold stories. For kun kr. 1200 for 6 måneder:Føler du et kald efter at udforske hvad det er, der gør dig til en High Value kvinde?Efter at forstå hvad en High Quality mand er? Efter at give slip på gamle paradigme historier om kvinden og hendes "korrekte" opførsel? Vil du gerne vide, hvad er får det bedste frem i (den rigtige) mand? Hvad det præcis er, der får en High Quality mand til at tilbede dig - og kun dig?


Mærker du i dit liv nu, et ønske om at fordybe dig i de dybere aspekter i din kvindelighed, det feminine, manden, det maskuline og kærligheden, så du kan leve dit fulde potentiale som en feminin, bevidst kvinde, og træffe valg der løfter dig - i livet og kærligheden?Så er der her en unik mulighed for dig.


Den sker via en personlig (din) online kursusside, hvor alt indhold lægges op til fri afbenyttelse 24/7 - samt via ”Tempel-platformen": The Essence Of A High Value Woman på Facebook. Her er jeg tilstede og lægger løbende inspirerende og refleksivt materiale op til dig, så du får den bedst mulige proces. Deltagelse på Facebook siden er frivilligt.


Du vil også hver måned få mulighed for at stille spørgsmål til mig (anonymt hvis du vil).


Og vigtigst måske: du vil få adgang til en platform, hvor du vil blive set, hørt, forstået og støttet.

Vi kommer til at cirkle om disse temaer:


- Hvad er femininitet, i sin essens? Og hvordan får vi kontakt til det inde i os selv.

- Hvad er det maskuline, i sin essens? (Og hvad er tegn på usund eller umoden maskulinitet.)

- Hvordan "vækker" du manden, så han kan møde dig i den udgave du gerne vil være?

- Hvad er en High value kvinde, og hvad er high value valg for en kvinde?

- Hvad er en low quality mand, og low quality kærlighed

- Hvordan bliver du en sirene og en dronning i din kærlighedsrelation?Vi fordyber os også i emner som:


- Kvalitetskommunikation der sikrer, at både du og han føler sig trygge, sete og anerkendte i relationen

- Hvad er de vigtigste elementer i et godt forhold - i vores tid?

- Hvad er det der gør, at det så ofte går galt i forhold? Og hvad gør du ved det?

- Autencitet som kvinde - hvad det er kvinder gør, som bringer det bedste OG værste frem i mænd

Det feminine og det maskuline universelle sår - den bagvedliggende årsag til fænomener som lav selvtillid, selvkritisk stemme, at overhøre sine følelser og behov, mv

- Hvad er dine ægte, dybeste og måske mest sårbare ønsker og behov ift. din partner - i dit kærlighedsliv?

- Hvordan du kommer fuldt til stede for dig selv og stopper med at elske og gøre for meget.

- Sårbarhed, og hvordan det er dit stærkeste instrument i kærligheden.

- Hvordan du bliver High Value - og tænder din feminine attraktionskraft

- Feminin Manifestation.

- Modtagelighed, som en dronning

- Alle de skjulte mekanismer, der gør at vi kan sidde fast hvor vi er, og overhøre vores intuition, mavefornemmelse og visdom.
Vi vil også kigge på:

- Dyb sorg over ikke at blive set og hørt (Som vi ubevidst bliver ved at kæmpe med ift. mænd).

- Det nye feminine paradigme: Den vågnende kvinde med nye behov ift kærligheden.

- Den understrøm i os, der byder os at ”jagte” opmærksomhed (og manden), i stedet for at lade ham og den komme til os.

- Frygten for at være for lidt eller for meget. Og driften mod at "elske for meget" eller elske den forkerte..

- En ”umulig” drøm om, at manden skal opfylde alle vores behov.Vi vil kigge på alt dette I et kærligt, nænsomt og rummende perspektiv af:


- Hvor vi har ”begravet” os selv, vores feminine ”mystik” og vores adgang til autentiske kraft og visdom 


- Hvor har vi holdt igen på, og mistet adgang til de dybe feminine aspekter i os (dem der ”vækker” manden).


- Der vil absolut også være aspekter af den spirituelle tilgang, hvis du vil fordybe dig i dette perspektiv – det er for mig helt naturligt, idet kvinden qua sin natur, sin essens, er en spirituel skabning: hun er skaber af liv, hun er transformator, og ikke mindst er hun KÆRLIGHED.


Hvad får du:


Du får alt dit materiale på en medlemsplatform, hvor du har adgang 24/7.


Hver måned et nyt unikt tema om ovenstående emner i form af videoer, læsning, refleksion, mv. Du har mulighed for at stille mig spørgsmål og få mit input til forskellige problematikker.


Der er også tilknyttet en FB gruppe, som du kan blive medlem af, hvis du har lyst.


Og din adgang til alt materiale, ligesindede, min tilstedeværelse og muligheden for at stille spørgsmål (anonymt hvis du vil) koster dig kun kr. 200 om måneden. Det er en helt unik mulighed. .Hvorfor har jeg valgt at tilknytte en (lukket) Facebook gruppe?


Fordi det nogle gange er det allervigtigste, når vi har valgt at comitte os til os selv, at vi ved vi ikke er alene. Herinde vil der være ligesindede - jeg er også tilstede og svarer på spørgsmål, ligesom jeg løbende deler forskelligt materiale, der kan inspirere dig og skabe mere visdom i dig. Om dig selv, om manden og om kærlighed - når den føles rigtig.


Det er frivilligt for dig at være med i FB gruppen. Du kan nøjes med kun at få adgang til kursusmaterialet på din private platform.


Du kan se gruppen HER


Og du kan købe adgang til 6 måneder ad gangen:


Adgang for et halvt år ad gangen. Du bliver optaget i FB gruppen, hvis du vil, efter din betaling er modtaget.Fokus for gruppen bliver også:Essensen af kvinden, det feminine, men også de ufortalte historier om hvornår og hvorfor, det er svært, hvordan det faktisk viser sig i vores liv, når vi kæmper mod vores visdom, mod vores femininitet og vores rejse i kærligheden (og selvkærligheden).

Føler du dig tiltrukket af dette:


Mærke, at du ikke går alene

Mærke, at du er set og rummet

Mærke at du har adgang til uvurderlig støtte og til at spørge om alt

Mærke at du bliver sikker i din adfærd og kommunikation overfor den mand/mænd

Mærke at du ebdelig forstår hvordan du kan se og forstå mænd

Mærke, at du er en gudinde, en dronning og en manifestor

Mærke din feminine dybde og stå ved den i accept, nænsomhed og kærlighed

Mærke, hvordan det påvirker dig, at få adgang til viden om mænd, som opløser følelser af ”jagt”, ”Ikke nok” og på (ofte smertefulde) vildveje.Så kan The Essence Of A High Value Woman" være det du har ledt efter.


Og se mere HER


Hvis du har spørgsmål til mig om forløbet, er du altid velkommen til at skrive til mig på: Helena@awomansheart.dk


Du er en dragende, mystisk skabning, i evig forandring, evig vækst, født med et magisk potentiale og en indre guidning, som hjælper dig med at aktivere din mystiske, visdomsfulde og smukke sirene.

Et sted hvor du bliver set, hørt og bevidnet.

I Kærligheden Kan vi ubevidst komme til at udstråle, at manden skal Være Svaret På Alle Vores Behov. Især Behov Om At Føle Os Set, Hørt Og Forstået. Tag Dette Hjem Til Dig Selv Og Bliv Del Af Et Forum, Hvor Du Bliver Set Og Mødt I Det Feminine Og De Længsler Der Følger Med Dette. oplev den frigørende effekt det har på manden - og dig.

Kærlighedssår kan heles ved din indsigt:

Nogle gange skyldes vores sår i kærligheden, at vi ikke har visdom om det maskuline - Og ej heller det feminine – vi tillader ikke os selv at blive high value og eje os selv med hud og hår i kærligheden.


Føler du dig kaldet til mere visdom om det maskuline?


Kaldet til at få den viden der viser dig, hvornår en mand tilbeder dig - og kun dig?

Mit navn er Helena 

Jeg har arbejdet med kvinder, det feminine, det maskuline, kærlighed og kvindens u-undskyldende tilstedeværelse for sig selv i mange år.

Jeg kan tilbyde dig en helende rejse ind i dit mystiske, magiske og evigt foranderlige kvindelige indre. Helt derind hvor du endelig forstår din perfekthed, din styrke, din tiltrækningskraft og din effekt på manden. Derind hvor ingenting bliver det samme som før. Fordi du endelig forstår din visdom, og mærker du er kommet hjem.

© A Womans Heart. All rights Reserved   I  

Du har altid min garanti som deltager i mine forløb, at hvis du efter at have fulgt kurset og lavet øvelserne, ikke synes du har fået noget ud af det, enten frit kan vælge et andet forløb eller en gratis en til en session med mig over skype eller en anden online platform. Du har ikke noget at miste, tværtimod.