​​​​Wise word for the self-comitted woman


Det  er dine handlinger, der giver dig resultater...og kun dem


Det er kun dine handlinger, der kan give dig resultater. Kun dine handlinger, der ændrer din karma


En masse viden, rykker dig ikke

En masse gode intentioner, rykker dig ikke

Tanken om, at nu skal jeg også....rykker dig ikke

...handling kæreste du.....


Prøver du også at tænke dig frem til at være den kvinde, du er ment til at være?


Tænker du dig frem i dit skyggearbejde?

Tænker du dig frem i livet?

Tænker du dig frem i kærligheden?


Tænker du, at alt er tanker?

Ak søster ak


Du forlader jo også dig selv


YOU  ARE  ALREADY  WHOLE


"No matter where you are in life, or what you are feeling, you are expressing You. There is no way, you cannot experience You, and thereby you are already whole".


pLAYING IT  TO  SMALL


Dare to dream bigger sister 

Small dreams, small life

Big dreams, big life 

WHAT  ARE  YOU  DENYING


Tell a man to utilize his masculine potential, and he will feel strong and capable. Tell a woman to utilize her feminine potential, and she will look at you with doubt and fear in her eyes

Skal du have tilladelse til at være tydelig


I årtusinder har kvinder været dem, der opretholdt identitet, strukturer og roller for deres stammer og samfund for at sikre deres overlevelse. Blandt andet gennem ansvaret for velværet hos stammen.

Dette er som sådan ikke en dårlig ting. Både mænd og kvinders rolle op gennem evolutionen tjente formålet overlevelse og opretholdelse af sikre strukturer for stammen.

Ved at være bærer af denne rolle, udviklede kvinder en meget stærk fornemmelse for andres ”energi” og misfornøjelse – samt ligeledes for trusler mod samhørigheden, også i ægteskaber - trusler, som  ville bringe både dem selv og stammen i fare.

Denne overfølsomhed overfor "energien og responsen fra andre" er for mange kvinder blevet en både over-aktiv og "forældet" personlig egenskab, som mange kæmper for at give slip på.

Den indre frygt vi føler, når vi søger at give slip på overfølsomheden, viser sig ofte sådan her:

- hvem er jeg, at vælge, at sætte mig selv først

- Hvis jeg opretholder mine grænser og behov, fører det til straf og dom

- Det er farligt at træde ind i fuld tydelighed omkring hvem jeg er, og hvad jeg ønsker

- Hvis jeg udviser sårbar femininitet, er jeg svag

Dette ”fænomen” vibrerer dybt i næsten enhver kvinde.

For mange er det kerne-smerten i vores selvudviklingsarbejde: vi søger en form for  tilladelse til, eller tilgivelse for, ønsket og længslen efter at træde ind i vores højeste og sande udgave.

Således er vi ikke alene med disse følelser - hvis vi har genkendt dem i os selv.

Du og vi er heller ikke alene, når vi føler en stærk trang til at vokse ud af disse mønstre. Faktisk er der mange på den rejse ... Rejsen mod "at komme hjem" til vores fulde potentiale. Er du en af dem?

Skat, hjælp!!!!


Skat, tager du ikke over på selvudviklingen i vores forhold? Nu har jeg selvudviklet i 10 år, blandt andet for at gøre vore forhold bedre. Jeg har taget kurser, uddannet mig og gået til terapeut. 


Men du trænger jeg til en pause.


Kan du ikke tage over de næste 10 års tid?

Narcissitiske træk er ikke altid lig med narcissitisk personlighed


Vi lever i en epidemi af narcissisme. Det er let at blive forvirret og blive i tvivl: er min partner narcissist? Der er nogle træk og adfærdsmønstre, du SKAL kende, for at kunne afgøre, om din partner er narcissist. Hvis du er i tvivl, men har BRUG  for klarhed, kan du booke en session HER. Samtalen vil give dig 100% klarhed og handlekraft. Narcissistiske træk er nemlig ikke altid lig med narcissistisk personlighed


 


Kærlighed i en ny tid (og hos nye kvinder).


Et comittet, kærlighedsforhold, der er baseret på et gensidigt og bevidst vækstønske hos jer begge, kalder på, at begge parter har fokus på at vise deres værdi til hinanden. Prøv blot at tænke efter: Har et kendetegn ved dine dårlige forhold ikke netop været, at din partner ikke gav værdi, men i stedet tog fra dig? Elelr gjorde dig mindre?


Du kan skabe værdi  på disse områder:


Fysisk | Mentalt | Emotionelt | Spirituelt | Energetisk | Sjælsniveau


BLOGS


VÆLG MELLEM 4 GRATIS GUIDE OM:

HVORFOR DU VÆLGER SVÆR KÆRLIGHED | OM AT STOPPE MED AT FORLADE DIG SELV | OM AT KOMME PÅ VILDVEJE EFTER SVÆR KÆRLIGHED | OM AT LEVE SIN DRØM - OG FÅ MAILSERIER MED INSPIRATION OG HJÆLP NETOP TIL DIG OG DET, DER FYLDER DIG. TILMELD DIG HERUNDER OG FÅ DINE GUIDES MED DET SAMME

Direct Your Visitors to a Clear Action at the Bottom of the Page

>