usund kærlighed

Usund kærlighed. Når vores partner eller forhold er usundt.

Kæreste dig.

Usund kærlighed eller en usund partner (læs: forstyrret, giftig, dysfunktionelt eller ikke ændringsbart) er rigtigt svært at have med at gøre.

– det er svært at navigere i – svært at finde hoved og hale i det hele.

Og det er lige præcis nogle af de tegn, der kendetegner et forhold/partner af denne slags:

du føler dig forvirret, på glatis og usikker på, hvad der er rigtig og forkert, og om der er noget du bør gøre anderledes, meget af tiden.

Hvis du nogen sinde har prøvet det, så ved du, hvad jeg mener.

Og det er rigtig hårdt og pinefuldt.

Og det kan aktivere nogle sider i dig, som du slet ikke kan genkende, eller som du har svært ved at håndtere.

Og det er det der adskiller usunde forhold/partnere fra de sunde – alle de ”mystiske” forvirrende og på glatis agtige følelser og reaktioner, det udløser hos dig.

Og alt det her forstærkes af, at vi ligesom usynligt ”lulles” ind i de her mønstre…det kommer på en underlig måde snigende ind af bagdøren.

Og pludselig står vi i den her mærkelige tågede fornemmelse, hvor vi har mistet vores handlekraft og ellers normalt gode evne til at træffe gode valg i livet.

Det er sårbart, skamfuldt og forvirringen stjæler vores sunde livskraft og smukke udstråling.

For kvinden kommer det til udtryk på mange måder.

En af dem er, at du kan føle du svinger som et pendul mellem at være ”for lidt” og ”for meget”.

For lidt, er her hvor du oplever, at bekymre dig om, om du ikke er god nok, ikke attraktiv nok, ikke værd at stille op for, ikke kærlig nok, ikke betænksom nok, ikke indfølende nok, ikke god nok til kærlighed, eller om du ikke længere kan finde ud af at være tæt på et andet menneske.

Det er et hårdt sted at være.

Og ”for meget”, er der hvor du bekymrer dig om, om du er for krævende, for overfølsom, for mærkelig, for selvcentreret, for påvirkelig, for irriterende, for fyldig, for analyserende, for usikker.

At gå i det her spændingsfelt, kræver næsten umenneskelige kræfter.

Og som du måske næsten kan mærke, når du læser det, så sluger det al vores glæde, fokus, energi, overskud, kropsbalance, passion og skabelseseevne.

Det forstærker også vores bekymring for, om vi nogensinde får et ordentlig kærlighedsliv eller finder en ordentlig partner.

Jeg har været der selv, og jeg har efterhånden hjulpet mange kvinder til forståelse og klarhed i forhold/med partnere, som udløste alt det her i dem.

Så jeg ved nøjagtig hvad det er for ting/parametre/mønstre, vi skal kigge efter, for at slå fast, om det vi er i, er for usundt og forstyrret.

Men der er hjælp at hente.

Læs mere her: Er dit forhold/partner usund

Kærligst Helena

Leave a Comment:

VIDEN DU IKKE FÅR ANDRE STEDER 
- TIL DEN BEVIDSTE KVINDE DER IKKE GIDER KRUMMER


Få adgang til det eneste nyhedsbrev i Dk, som ud over selvkærlighed, "kvinde-visdom" og klarsyn i kærlighedslivets vildveje, også giver dig unik viden om:


- Mænd (også de svære) og deres kærlighedsadfærd

- Din feminine essens, livskraft og manifestationsevne

- Ubevidste overbevisninger (som du ubevidst slås med)

- Kærlighedsmindsettet hos en High Value kvindeNår du signer up, bliver du tilmeldt min mailliste og vil modtage tips, tilbud, inspiration og viden. Jeg overholder GDPR og du kan altid afmelde dig

helena a womans heart

PS: Du får en bonus til en værdi af kr 500;- i din velkomstmail