ER DER NOGET I DIT PARFORHOLD eller partner, SOM FØLES "FORKERT" OG ALT FOR SVÆRT?

oG ER DET ALT FOR TIT, DU FØLER DIG BEBYRDET, FORPINT OG IKKE KAN VÆRE DEN SMUKKESTE UDGAVE AF DIG SELV?


Kærlighed der meget ofte føles alt for svær, kan have mange årsager. Giv dig selv mere viden om svære forhold, og vær ærlig overfor dig selv.

Hvis din intuition siger dig, at noget er galt, kan Du starte med at læse her: HAR DU EN SVÆR PARTNER? Eller HER: ER DIN PARTNER SVÆR, MÅSKE NARCISSISTISK?

I bunden af siden her, kan du læse mere om og købe adgang til mini-kurset: Sådan afgør du om dit forhold/partner er (for) usundt, og om du har mulighed for at ændre det.


Brug for afklaring lige nu gennem personlig samtale?​

Hvis du har brug for at få afklaret noget omkring sværhedsgraden i dit forhold, kan du også booke en personlig session med mig (foregår pr. telefon, skype mv).

Hvis du gerne vil have 60 minutter, kan du købe 2 samtaler. Du kan også bare skrive til mig, når jeg kontakter dig for at finde et tidspunkt for din samtale efter dit køb.

Du kan læse mere herunder om hjælp til at afgøre, om dit forhold er i den alt for usunde ende:


FÅ KLARHED:

ER DIT FORHOLD ELLER DIN PARTNER USUNDT FOR DIG?

Kan kærligheden altid reddes?

Når kærlighed er usund:

Når vi lever i et parforhold eller har et kærlighedsliv, hvor der er noget der ikke er sundt eller som er forstyrret, påvirker det os som kvinde på rigtig mange måder. Også mange måder, som vi kan komme til at tro, skyldes noget andet. Tit giver vi også os selv skylden. Men lad mig fortælle dig, at du sjældent er årsagen.

Det har indflydelse på vores selvtillid, vores tiltro til vores rigtighed, vores stress, vores glæde, vores manifestationsevne og vores opfattelse af om vi nu gør nok, giver nok, er nok og om vi er værd at ”kæmpe” for.

Hvis du kender mig, ved du, at det jeg står for, er at give kvinder redskaber og indsigter, der hjælper dig til at tappe ind i din ”visdomsfulde dronning” og i din high value indre kvinde.

Hende, der har et fundament af visdom om manden, om kærligheden, om kvinden - og om det feminine og det maskuline - som lader dig træffe valg, der støtter dig i dit liv og dine forhold. Lader dig give plads til hele dig, og til dine behov, længsler og ønsker.

Den måske vigtigste evne som kvinde:

En evne jeg ser som helt essentiel for kvinden ift. at kunne stille op for sig selv i sit kærlighedliv og partnervalg, er evnen til at kunne ”se” om en partner eller et forhold er godt for hende. Eller om hun spilder sin smukke energi, tid og kærlighed. Og fra mange års erfaring ved jeg, at mange af os mangler noget essentiel viden på dette område.

Derfor har jeg skabt onlinekurset: "Sådan afgør du: Er dit forhold/partner sundt eller usundt for dig".

I kurset kommer vi omkring alt det du skal vide, for at kunne afgøre, om et forhold eller en partner, er usund, forstyrret, toksisk eller "ikke parforholdsmateriale".

Vi kommer også til at snakke om alt det, der ikke lige er mainstream

– det vil sige, vi kommer til at snakke om det mest væsentlige: forskellen på ordentlige og ”u-ordentlige” mænd, på hvornår kvinden kommer til at spænde ben for sig selv og på alle de faldgruber, som jeg gennem 19 år har set, at vi kan falde i som kvinde. For blot at nævne nogle kernepunkter.

Derudover kommer vi ind på:

- ALLE tegnene på forstyrret adfærd/personlighed. OBS – her skal du virkelig lytte efter – flere end vi tror, har en usund, umoden eller "forstyrret" personlighed – og det kan spilde år af din kærlighed og dit liv, hvis du ikke kan genkende dem.

Og du får alle tegnene – punkt for punkt….adfærd for adfærd

- Narcissisme og adfærd der ligner denne

- Kærlighedsevne og hvornår vi passer sammen – og det modsatte

- Hvad er en god mand? Hvad for adfærd skal du kigge efter (Og hvornår skal du dreje om på hælen?)

- Hvornår manden synes du er mest feminin og dermed værd at stille op for – og hvordan det kan sænke hans parader, forsvar, vrede, afstand og angreb på dig

- Hvornår kvinden ser sin mand som mest maskulin og dermed med respekt – og hvordan det hjælper hende til at forblive en ”dronning” og være med visdom og femininitet i sin relation

- Hvordan manglen på den rigtige kvalitetskommunikation fra kvinden, kan få manden til at bakke eller stoppe med at ønske at være din helt

Lyder det som noget der kan give dig klarhed og hjælpe dig?

Lyder det som noget der kan gøre dig visdomsfuld – og hjælpe dig til ikke at spilde mere af din tid, liv og forgæves kærlighed?

Jeg håber vi ses på den anden side

- Fordi forstyrret kærlighed kan stjæle år af dit liv og påvirke din selvtillid, din værdi og din vej i livet som kvinde på en uoverskuelig måde..

Kan du genkende noget af det her:

-Kræver dit forhold, at du slukker for dig selv eller føler du dig ude af balance meget af tiden?

-Bliver du mødt af krav, du ikke kan møde?

-Synes du, at du bærer byrden af det, der ikke fungerer?

-Lægger det låg på din vibration, din essens og dine drømme?

-Du har løbende eller i perioder signaler eller intuitioner fra din krop eller dit indre om, at noget er galt, skævt, forkert..

-Du har en mærkelig tåge i dit hover omk dit forhold – som om der er noget du ikke kan se eller forstå

-Du har en del eller mange følelser af skyld, skam, forkerthed og ked af det hed omk din partner eller forhold


Du kan nok også genkende det her:

-Du har perioder hvor du ingen glæde mærker

-Du føler dig forkert eller ikke hørt og set som den sande dig

-Du har en konstant tankestrøm, der forsøger at finde hoved og hale i tingene eller de rigtige ting at sige og gøre

-Du kan genkende dig selv i, at du dybt inde i dig, føler at du er nødt til at acceptere en stor portion ”B-s h i t” for at være i et forhold, holde på din partner, få/fortjene kærlighed

-Der er for meget drama imellem jer – ups and downs – intense følelser

-Mange skænderier eller endeløse snakke

-Din partner er ofte stejl og ubøjelig

-Du ved meget ofte ikke, hvordan du skal gøre det rigtige ift. dit forhold

Hvis du kan genkende flere af punkterne her, kan du helt sikkert finde mange svar og indsigter i minikurset. Svar der vil lade dig stille op for dig selv og træffe sunde valg.


Skriv dig op til det eneste nyhedsbrev i Dk, som ud over selvkærlighed, "kvinde-visdom" og klarsyn i kærlighedslivets vildveje, også giver dig unik viden om:


Mænd (også de svære) - Din feminine essens, livskraft og manifestationsevne - Ubevidste overbevisninger - Et selvstøttende, autentisk kærlighedsmindset


Du får:

5 Dages serien: 5 veje til mere feminin selvstøtte 

og suveræn kærlighed til din indre kvinde

Sammen med mailserien får du også en bonus.

Indholdet er en surprise (til en værdi af kr. 500;-) - bl.a.

​- 5 nøgler til bedre at forstå mænd, (Også de svære af slagsen). Video 

- Stor rabat på en personlig session (Selvfølgelig kun hvis du ønsker).


Når du signer up, bliver du tilmeldt min mailliste og vil modtage tips, tilbud, inspiration og viden. Jeg overholder GDPR og du kan altid afmelde dig

helena a womans heart