Sådan kommer du fra:”Såret kærlighedskriger til visdomsfuld kvinde” fri af:

-Gammel følelsesmæssig bagage

-Ar på sjæl og hjerte efter svær kærlighed

-Samt mønstre og prægning

Som giver dig tvivl om dig selv, din værdi og din kærlighedsevne.

Lær hvordan du slipper dine kærligheds- og livssår og den indre selvkritiske dialog, så du kan blive visdomsfuld i dit kærlighedsliv og vide hvordan du får det, der løfter dig og føles rigtigt i hjertet, inde i dig. Trinene, du også kan bruge i dit liv, hvis du vil se forandring.

"En ny kvinde i en ny tid"

Især for dig ​som har forsøgt dig med forskellig selvhjælp, som ikke har givet dig ønsket resultat.

Kurset der vil lære dig at gå fra "alt det der holder dig tilbage" til at blive en ny tids kvinde, der ved hvordan hun stiller op for sig selv og med selvunderstøttelse og selvforståelse, får det hun drømmer om og længes efter - også fra manden.

Så dit liv og kærlighedsliv kan føles rigtigt i hjertet. Og løfte dig istedet for at holde dig fast eller nede - eller i en uønsket tilstand.

Er du træt af at kæmpe for kærlighed (Også den til dig selv).?

Og vil du hellere lære, hvordan du stiller op for dig selv, på en måde der både anerkender dig som den kvinde DU er, og manden som mand?


Tine M.


"Helena, du er helt fantastisk og uden dig var jeg ikke hvor jeg er idag - jeg elsker mit liv med (nu) den skønneste mand i verden". Tine M.

Skriv dig op til det eneste nyhedsbrev i Dk, som ud over selvkærlighed, "kvinde-visdom" og klarsyn i kærlighedslivets vildveje, også giver dig unik viden om:


Mænd (også de svære) - Din feminine essens, livskraft og manifestationsevne - Ubevidste overbevisninger - Et selvstøttende, autentisk kærlighedsmindset


Du får:

5 Dages serien: 5 veje til mere feminin selvstøtte 

og suveræn kærlighed til din indre kvinde

Sammen med mailserien får du også en bonus.

Indholdet er en surprise (til en værdi af kr. 500;-) - bl.a.

​- 5 nøgler til bedre at forstå mænd, (Også de svære af slagsen). Video 

- Stor rabat på en personlig session (Selvfølgelig kun hvis du ønsker).


Når du signer up, bliver du tilmeldt min mailliste og vil modtage tips, tilbud, inspiration og viden. Jeg overholder GDPR og du kan altid afmelde dig

helena a womans heart