MIDDELHAVSRETREAT
Feminin Livskraft

7-10 dage med intensiv feminin læring i sydens sol


Visdom om de 4 søjler i din livskraft, der vil ændre dit liv for evigt

7-10 dages personligt retreat på valgfrit sted på Cypern eller i Tyrkiet (Bodrum-Kusadasi området)

Et fuldstændig unikt overflodsretreat til dig, der vil have ALT det du skal bruge, for at tappe fuldstændig ind i din livskraft som kvindePå dette retreat får du også min ”Hel din krop, hormoner og sjæl pakke til den modne kvinde – der er også noget til mandens humør. Indeholder naturlige Detoxmetoder, særlige tilskud og boost til psyke og hormoner hos den modne kvinde.

retreat indhold

Dit retreat indeholder:


- Ca. halvanden times personlig session - terapi, coaching, sparring - med mig hver dag.


- Procesmateriale mellem vores samtaler og adgang til ALLE mine online kurser


- I dette forløb indgår udover terapi, coaching og sparring mv personligt, med mig også healing og energiarbejde og min særlige proces: INSTANT REALEASE – som er eminent til genstridige ubevidste overbevisninger, følelsestraumer og dybe mønstre


- Jeg sørger for Luksusmiddag til dig eller os en dag.


- Desuden kan du under dit ophold udnytte disse muligheder på destinationen: Spa/massage/hamambehandling. Zoneterapi. Tilmelding til yoga eller meditation hvis du ønsker. Mulighed for at blive kørt med personlig chauffør til steder du vil se, besøge. Mulighed for healing, (meget billige, men højkvalitets) skønhedsbehandlinger/operationer (med og uden nåle), tandlægebehandlinger, mv.


- Du må godt medbringe en eller flere veninder (pris er pr. person).


- Du skal selv sørge for transport og hotel, (og forsikring) men jeg kan hjælpe dig med billige priser


- Du kan lægge dit retreat hvornår du vil på året


Middelhavsretreatet klæder dig på til selvledelse på de 4 søjler under kvindens livskraft:


- Den autentiske kvinde – og at komme i kontakt med dit kompas - din ultimative”livsdrøm”


- Hvordan du heler dig selv, begrænsende overbevisninger og ubevidste selvdevaluerende mønstre/historier. Og om hvordan du bliver stående stærkt og suverænt ved dine behov, ønsker, grænser, drømme og essens. Og vælger livsindhold og partnere, der støtter dig og ikke drukner og dræner dig


- Den feminine essens og energi. Også overfor din mand. Og om at manifestere, skabe fra det feminine. Dette vil lære dig at "lytte" til dig selv på en helt anden måde, hvor det er din essens du får fat i og ikke noget af al den støj vi alle har fra "forventninger til den gode, ordentlige kvinde".


- Det maskuline og hvordan du møder og kommunikerer med din mand, så du får det bedste, helteinstinkt frem i ham. Samt et hav af viden til dig om mænd generelt  (også de svære), om deres triggere, om hvornår de comitter og om, hvordan du skaber et ubrydeligt bånd med din mand. (Hvis du vil. Måske du hellere vil ud af et dårligt forhold, og stille dig selv stærkt til at møde og connecte med den rigtige partner).


feminin livskraft
helena
reterat

Temaer i dit forløb - eksempler:


•Hvordan du heler dit parforhold (eller din kærlighedsbagage) og får commitment fra din partner (eller den rigtige, ordentlige mand)


•Hvordan du bevarer dit selv-commitment og ikke viger fra din egen side


•Hvordan du skaber partnerskab i dit forhold


- Hvordan du forlader et dårligt forhold


•Hvordan du bliver tydelig og stiller op for dig selv på din livsrejse


•Unik indsigt i usunde forhold og Low Quality partnere – hvad du skal kigge efter i en mand for at bedømme hans potentiale


•Kvalitetskommunikation, der får manden til at steppe up


•Feminin væren, manifestation, attraktion, lytten indad– en kvinde der navigerer til sit næste niveau


Din pris er kun kr. 14.997;-

Du kan skrive til mig på mail: helena@awomansheart.dk hvis du er interesseret. Vi tager også en afklarende snak inden en eventuel bookning. Du kan også skrive til mig med spørgsmål til retreatet.


Copyright 2017, A Womans Heart