Mere om Helena:

Kontakt mig på: 2320 2116 eller: Helena@awomansheart.dk. Du er ALTID velkommen, helt uforpligtende


Jeg har gennem de sidste 19 år gennem 1000 vis af personlige samtaler med kvinder, hjulpet dem til at finde deres egen vej til:

- At møde sig selv med den visdom, der gør hende High Value - og med indsigt om High Quality mænd.

-At vende kærlighedslivet fra en halvtam (måske smertefuld) oplevelse, til en oplevelse med mening, visdom og respekt for begge køn. 

 - At inspirere manden til at løfte og støtte hende - istedet for at devaluere hende.

- At navigere i et nyt kærlighedsparadigme - med andre ønsker til vores potentiale og selvaktualisring som kvinde.

Og med at forstå hvad det feminine er i sin smukkeste form - og hvordan hun kan inspirere det maskuline frem i manden, (hvis han formår det) og dermed få nøglen til at få det hun ønsker.

Min helt store passion er at formidle, at kvinden har mere styrke end hun ved. Og at hjælpe og berige dig ved hele tiden at være opdateret med en masse viden og uddannelse, som giver kvinder de mest virkningsfulde, nye og også lidt "anderledes" redskaber og indsigter i, hvordan det feminine kan skabe det liv og kærlighedsliv, hun ønsker.

Jeg er uddannet psykoterapeut, parterapeut, EFT/energi mentor, med en række coachuddannelser - og helt oprindeligt som formidler indenfor sundhed, livsstil og ernæring. Jeg har derfor også undervist i rigtig mange år. Også om personlig udvikling, psykologi og mentale dynamikker/forandringsteori.

Jeg har også "gået vejen selv" - ud af "trangen" til at være i forhold som fik mig til at føle mig lille, u-feminin, usikker og med tvivl på mig selv. Så jeg har stor indlevelse i alle de historier jeg hører, fra rigtig mange kvinder.

Og flere kvinder end vi tror, er usikre på deres egen styrke som kvinde - og på hvordan de skaber det kærlighedsliv og dermed det liv, der føles rigtigt i hjertet.

Det er mit ønske, at jeg kan ændre dette, så endnu flere kvinder får adgang til viden der gør, at de ved hvordan de skal få og skabe det de ønsker.

Du kan kontakte mig her: mobil: 23202116. Mail: Helena@awomansheart.dk.

Jeg kender også kvinden fra hendes professionelle liv, karriere og jobdrøm fra CV- Supporten.dk som jeg har været indehaver af i en længere årrække. Du kan læse mere på: CV-Supporten.dk
>