​​​​Livspartneren til en soulwoman with destiny – hvad skal du kigge efter?

Livspartneren til en soulwoman

Livspartneren til en soulwoman living her destiny

-Hvad skal du kigge efter i en partner, der kan støtte din rejse?


EN SOULWOMAN - HVAD KENDETEGNER HENDE

En Soulwoman er hende, der mærker en dybere længsel efter at leve sit liv i overenstemmelse med sin destiny eller den højrer drøm eller essens-kald, hun føler dybt i sig. Hun mærker, at der er en dybere årsag til hendes gang på jorden. Mærker, at hun i sig bærer kimen til sand selvaktualisering - driften efter at komme "hjem" og skabe sit liv ud fra den hvisken, hun fornemmer dybt i sin sjæl, hjerte eller indre.

Hendes kald kan handle om flere ting. Måske hun har særlige evner eller gaver, hun længes efter at få ud i verden. Måske hun mærker en særlig drøm for, hvordan hun vil leve, hvordan hendes parforhold skal se, eller hvordan hun vil skabe sin livsvej og indtjening - eventuelt gennem sin egen Biz.

Måske hun føler hun er en ny tids kvinde, på tidens rand, hende der fornemmer sin feminine kraft røre på sig med længslen efter at vise sit lys til verden. Måske hun er en change agent, der drømmer om at påvirke vores evolution som menneskehed. Kaldet kan have mange ansigter.

Det smukke er, at dette kald er hendes helt unikke kald. Blueprintet for netop hendes kald eller drøm, findes kun i hende


SOULWOMAN, DU KAN ÆRE DIN DESTINY VED AT BLIVE STØTTET AF EN MATCHENDE LIVSPARTNER

Din livsrejse er unik og det, du nok også mærker er, at du har behov for en særlig slags livspartner, for at have den rette støtte på din vej. Det er ikke alle sjæle og partnere vi møder på vores vej. der har evnen og kapaciteten til at gå ved vores side på denne rejse. En rejse som ofte er en rejse ind i det ukendte, skabt ud fra intuition, sjælshvisken og impulsen til dit sande udtryk.

En livspartner, der ikke kan støtte dig på denne færd, kan være fatalt for dig. Du kan komme på afveje, spilde tid og kæmpe med "mystisk" modstand, som kan lade dig tro at du er forkert. Du kan også opleve, at du mister forbindelsen til dit kald. Og til din indre stemme og intuition. Du oplever, at du ikke står ved din egen side med autentisk selvtillid og dyb indre forankring.

HVAD SKAL DU KIGGE EFTER I EN LIVSPARTNER? HAM DER KAN OG VIL GÅ VEJEN MED DIG

Prøv at spørge ind i dig selv: "Hvad ønsker jeg allermest at blive støttet i? Spørg så, om det er denne indsigt eller opmærksomhed, du har baseret dine forhold på.

De fleste af os går ind i et parforhold med det forkerte fokus. Et fokus vi har "arvet" fra omgivelser, opvækst og vores tid.

Hvis du er en Soulwoman on purpose, er det smukkeste du kan give sig selv, udover dit commitment til din vej og destiny, at du er med en partner der kan støtte og "holde dig" på din opdagelsesrejse ind i dit kald, din drøm og dit purpose.

Livspartneren til en Soulwoman, har evnen, lysten og kapaciteten til at være en sand rejsepartner.

Han gør, hvad han siger og lover. Der er konsistens og tryghed i hans adfærd og ord.

Han kan respondere på og rumme dine drømme, følelser og behov

Han er personligt og økonomisk ansvarlig og evner selvindsigt, selvkorrektion og vedholdenhed

Han formår at navigere i og stå "rolig" i konflikter, uoverensstemmelser og vækstperioder

Han agerer med bevidsthed i forhold til egen vrede, aggression og stress

Han har en bevidsthed  om det feminine - en kvindes grundlæggende forskellighed fra ham, i behov, udtryk og essens

Sammen oplever i lethed og flow i jeres connection og relation. I ved, at i deler livsværdier og "vision om livsformål". I har en grundlæggende enighed om hvordan jeres forhold skal se ud, hvad det skal indeholde og hvordan i bygger det. 

MÅSKE DU SKAL VOKSE, UDVIKLE NYE EVNER OG STRÆKKE DIG

Mærker du, at der er nogle særlige evner du skal udvikle, for at forblive sand og autentisk, evne det bevidste parforhold - og følge dit kald eller purpose?

Vid, at det er normalt, at du mærker dette. Mærker, at du er nødt til at "blive større, visere og klogere" for at du kan udvikle de evner, som det kræver at følge kaldet, drømmen og sjælen. Alle Soulwomen, der er comitted til sig selv, mærker, at de er nødt til at vokse - blive en mere vis udgave af dem selv.

Mærker du driften mod vækst og mere storhed, kan du blive inspireret af nedenstående:

Evner du måske skal udvikle

Evnen til autentisk og ærlig kommunikation og partnerskab med din partner

Evnen til sand intimitet, fysisk og psykisk, og connection med et andet menneske

Evnen til at være sårbar, tydelig og åben for støtte og indflydelse fra din partner

Evnen til at både mærke, favne og ordsætte dine SANDE drømme, dit kald, din højere vision og din slælshvsken

Evnen til at hele dine uhelede dele, så du kan stå i autencitet, selvforankring og commitmet til dig selv 

"The most empowering relationships are those in which each partner lifts the other to a higher possession of their own being".    

Pierre Teilhard de Chardin

Kaldet efter at sætte ord på din drøm? Dit kald? Dit sjælsønske? Din vision? Til at steppe up som en sand soulwoman, on purpose?

Du er altid velkommen til at kontakte mig for en afklarende, gratis samtale: 2320 2116 eller Helena@awomansheart.dk

Du kan også tilmelde dig nyhedsbrevet, hvor du får adgang til masser af gratis inspiration, viden og indsigter om "The Soulwoman Way" - også i kærligheden. Meld dig til herunder:


Måske du også kan blive inspireret her:

Blogindlæg: "At komme hjem i dig selv - en kvindes livsrejse".

Blogindlæg: "Derfor er den bevidste og stærke kvinde udfordret - også i kærligheden"

Personligt forløb: Heltindens livsrejse - 5 powerskridt til at tage din kraft hjem

Personlige samtaler - jeg har 20 års erfaring, kan "se" dine blokeringer og er ekspert i at hjælpe kvinder med at komme ind på en livsvej, der er sand mod deres vision, drøm essens, sjælshvisken og destiny

Direct Your Visitors to a Clear Action at the Bottom of the Page

>