Kvindens længsel efter mere

Kvinden i dag har nogle helt andre ønsker til sit parforhold, sit kærlighedsliv, end kvinderne i bare generationen før os. Men mange af os har lært "koden" for et parforhold af vores forældre. Dermed har vi fået en tilgang og handleramme, som ikke længere tjener os i vores parforhold i dag - tværtimod er den med til at skabe frustration og følelsen af, at der ikke er "noget der" virker.

Vi står tilbage med en svær at ordsætte fornemmelse af, at vi ikke kan få det vi gerne vil have. Dels fordi vi aldrig har lært de redskaber, der kan skabe resultater i den nye parforholdsgeneration vi lever i - og dels fordi vi ikke rigtig kan blive helt klare på de nye længsler, ønsker og drømme, vi har for vores parforhold - som kommer af, at vi står overfor et nyt paradigme, eller et nyt niveau i vores ønsker til indholdet i vores kærlighedsliv.

En vigtig del af kvindens liv, er hendes kærlighedsrelation

På en måde kan man sige, at vi famler i blinde, for vi har ikke nogen, der har gået vejen før os. De indsigter, redskaber og produkter, jeg hver dag arbejder på at gøre til kerneværdien i A Womans Heart, er skabt til dig, som leder efter at kunne forstå de nye længsler i dig - og vil have redskaber til at forstå, hvad der motiverer, inspirerer og giver tilfredshed hos hhv. manden og kvinden i dag.

Kvinder i dag har virkeliggjort deres potentialer på mange områder: vi har ofte en karriere, der kræver os, - og også kræver mange maskuline discipliner som strategi, handling, resultater og et vedvarende fokus. Vi er bevidstgjorte om mange ting på det personlige plan og tager uddannelser, som giver os indsigt i vores psykologi. Vi er eksperter i børneopdragelse. Vi er aktive i vores fritid og vi forventer at vokse i vores liv og have værdifuldt indhold.

Det er et stort skridt og en stærk udvikling for os kvinder. Og det er fantastisk. Det der bare er ved denne udvikling er, at den forandrer vores krav til vores partner og vores kærlighedsliv. Vi har brug for noget andet for at føle os "opfyldte", og for ikke at føle, at vi kæmper alene. For det er klart, at det stiller også store krav til kvinden at varetage et krævende job, selvudvikle sig, have en aktiv fritid og også klare børnene.

Samtidig med alt det her, mærker flere og flere kvinder også, at de bærer rundt på mental bagage.

Bagage som stammer fra vores smertefulde oplevelser med svigt og fravær i barndommen.

Bagage som stammer fra kuldsejlede parforhold - trods mange kræfter for at bevare dem

Bagage fra det at skulle yde og give hele tiden, ofte med stressnedbrud, hormonforstyrrelser og perioder i livet med tungsind og tvivl.

En "ny" type bagage, vi også bærer på, er den der stammer fra, at vi ikke har "lært" at være en kvinde, der kan afbalancere hendes indre med både rene feminine energier eller kvaliteter og de maskuline, som vores samfund i dag "kræver", især på arbejdspladsen.

Og i den forbindelse ved vi ikke, hvordan vores feminine energi kan bruges til at skabe den relation med manden, som vi længes efter i dag.

Moderne stærke kvinder længes aller mest efter at blive støttet i at være den "sande" udgave af sig selv. I at være autentisk. I at være smuk i alle hendes "rodede" længsler og behov her i livet. Hun savner at blive understøttet i være den smukkeste udgave af sig selv. A Womans Heart er til dig der kan mærke, at du drømmer om at være tilstede i livet og overfor en livspartner, som den aller smukkeste, ægteste, autentiske, sprudlende, selv-elskende og magnetiske udgave af sig selv.