Kvindens kærlighedskommunikation kan vende kærligheden og forholdet rundt.

Kvindens kærlighedskommunikation kan vende forholdet rundt. 

Hendes feminine "værktøjskasse" er nøglen.

Kvinden har mere styrke end hun tror, når det gælder kommunikationen og feel good fornemmelsen mellem jer. Og en nedadgående spiral kan vendes hurtigt, når hun kender "det" i hendes måde at være på, som er helt essentielt for den rette dynamik. Den dynamik, som kan få det bedste frem i en mand, hvis han har det i sig. Du lærer at kende en følelsesmæssigt tilgængelig mand fra det modsatte i mine forløb eller i Club Ekstraordinær.

Du er allermest tiltrækkende, når du er 100% tro mod dig selv og kender din værdi og feminine "kraft":

Hun kan ved at være tro mod sin egen kvindelighed eller feminine autencitet, skabe en udstråling og tiltrækningskraft omkring sig, som vil inspirere manden til at steppe up og indtage sin maskuline rolle. Der hvor han slet ikke kan lade være med at være magnetiseret af dig og gøre alt for at gøre dig glad og understøtte dig på din færd i livet.

Det er forskelligt hvad der tænder og inspirerer de bedste sider frem i kvinden og manden. Alt for mange af os kvinder, er ikke blevet introduceret til hvad "hemmeligheden" til at komme bag mandens forsvarsmekanismer, er. I stedet prøver vi os frem med - ofte skuffende og hjerteknusende - metoder, som vi har observeret rundt omkring os i vores liv og opvækst.

Bliv hende, den helt særlige, som "forstår" ham og åbner døren til hans livslange kærlighed:

Passionen, nærheden, the juicy feeling og en voksende dybde, kommer først, når vi ærer, anerkender og respekterer, at vores behov er forskellige - og at der er noget helt særligt vi som kvinder kan gøre for at være et stærkt feminint modspil til manden. Det modspil der betyder, at begge parter føler de mødes som den de "virkelig" er.

Og som får manden til at føle, at du har noget helt særligt, som han ikke har mødt hos andre kvinder. En mavefornemmelse hos ham, som gør, at han vil blive ved med at forsøge at være din helt og understøtte din væren. Fordi du giver ham den der ubeskrivelige fornemmelse af, at han kan gøre dig - den "sejr" han vinder igen og igen - glad og værdsættende overfor hans maskuline anstrengelser for at være din helt.

Din ægthed og autencitet sammen med din evne til at kommunikere på baggrund af din nye indsigt i mandens dybeste behov, er det der kan vende det hele rundt - hurtigt.

Og nej, jeg snakker ikke om at stryge ham med hårene og åndeløst udbryde: Ihh du er bare såååå fantastisk. Nej, måske snarere det modsatte: Din ærlighed, autencitet, ægthed. Din udstråling af, at du kender din værdi. At du kan kommunikere feminint - som er fra dine følelser, sødme og styrke - og ikke fra en analyserende tankeverden. Ikke fra at skulle være sød, sexet, ordentlig og klog. Men fra helt derinde i dig selv, hvor du bare er dig - og hviler i, at du er magnetiserende jo mere du tør vise alle dine feminine sider.

Manden kan mærke dig og stole på dig når du tør mærke og være dig - med alt hvad det indebærer af forkertheder, skævheder, uordentligheder, ikke-god-nok-heder - og din sårbarhed, dybde, længsler og klare ønsker og længsler for dig selv og dit liv.

Der hvor du ikke behøver være anklagende, styrende, kontrollerende og mor-agtig. Men hvor du står strålende og magnetisk - fordi du kommer fra dit indre ægte selv. Der hvor du ikke viger fra din egen side og står 100% ved din feminine farver og styrke. Når du kan komme derfra, så sker miraklerne i jeres kommunikation.

En vigtig ting at sige i denne sammenhæng er, at hvis i faktisk ikke er kompatible - hvis i i jeres ønsker, værdier, bevidsthedsniveau og ønsker til et parforhold, er alt for forskellige - så kan det blive for hård en kamp at blive sammen. Og ligemeget hvor meget i begge forsøger at møde hinanden, vil det meget ofte ikke bringe jer det i ønsker.

Måske er "Kvalitetskommunikation - kommunikation, der får din mand til at vende på en tallerken" også noget for dig?

Du kan også læse mere her: Kan/skal kærligheden altid reddes?

Og her: "Kvindens længsel efter mere HER

Du er altid velkommen med spørgsmål på 23202116 eller helena@awomansheart.dk

 

 


AF OG TIL UDFORDRET MED MÆND, KÆRLIGHED OG DIN SELVSTØTTE SOM KVINDE?

Want to let your queen out med små extraordinære mailserier, som:

- Giver dig unik indsigt i kærlighed og mænd
- Gør dig ekstraordinær
- Aktiverer din power
- Gør dig "kærlighedsklog"
-Som løfter din livskraft, essens og power

Så du kan begynde at stille op for dig selv med elegance, værdighed og visdom

(Og stoppe med at spilde din tid)

Du får en feminin Luksuspakke med en samling af mine bedste downloads, værdi kr. 500 i din velkomstmail

x