Kvindens kærlighedskommunikation kan vende forholdet rundt. 

Hendes feminine "værktøjskasse" er nøglen

Kvinden har mere styrke end hun tror, når det gælder kommunikationen og feel good fornemmelsen mellem jer. Og en nedadgående spiral kan vendes hurtigt, når hun kender "det" i hendes måde at være på, som er helt essentielt for den rette dynamik.

Du er allermest tiltrækkende, når du er 100% tro mod dig selv og kender din værdi og feminine "kraft":

Hun kan ved at være tro mod sin egen kvindelighed eller feminine autencitet, skabe en udstråling og tiltrækningskraft omkring sig, som vil inspirere manden til at steppe up og indtage sin maskuline rolle. Der hvor han slet ikke kan lade være med at være magnetiseret af dig og gøre alt for at gøre dig glad og understøtte dig på din færd i livet.

Det er forskelligt hvad der tænder og inspirerer de bedste sider frem i kvinden og manden. Alt for mange af os kvinder, er ikke blevet introduceret til hvad "hemmeligheden" til at komme bag mandens forsvarsmekanismer, er. I stedet prøver vi os frem med - ofte skuffende og hjerteknusende - metoder, som vi har observeret rundt omkring os i vores liv og opvækst. 

Bliv hende, den helt særlige, som "forstår" ham og åbner døren til hans livslange kærlighed:

Passionen, nærheden, the juice feeling og en voksende dybde, kommer først, når vi ærer, anerkender og respekterer, at vores behov er forskellige - og at der er noget helt særligt vi som kvinder kan gøre for at være et stærkt feminint modspil til manden. Det modspil der betyder, at begge parter føler de mødes som den de "virkelig" er.

Og som får manden til at føle, at du har noget helt særligt, som han ikke har mødt hos andre kvinder. En mavefornemmelse hos ham, som gør, at han vil blive ved med at forsøge at være din helt og understøtte din væren. Fordi du giver ham den der ubeskrivelige fornemmelse af, at han kan gøre dig - den "sejr" han vinder igen og igen - glad og værdsættende overfor hans maskuline anstrengelser for at være din helt.

Din ægthed og autencitet sammen med din evne til at kommunikere på baggrund af din nye indsigt i mandens dybeste behov, er det der kan vende det hele rundt - hurtigt.

Og nej, jeg snakker ikke om at stryge ham med hårene og åndeløst udbryde: Ihh du er bare såååå fantastisk. Nej, måske snarere det modsatte: Din ærlighed, autencitet, ægthed. Din udstråling af, at du kender din værdi. At du kan kommunikere feminint - som er fra dine følelser, sødme og styrke - og ikke fra en analyserende tankeverden. Ikke fra at skulle være sød, sexet, ordentlig og klog. Men fra helt derinde i dig selv, hvor du bare er dig - og hviler i, at du er magnetiserende jo mere du tør vise alle dine feminine sider.

Manden kan mærke dig og stole på dig når du tør mærke og være dig - med alt hvad det indebærer af forkertheder, skævheder, uordentligheder, ikke-god-nok-heder - og din sårbarhed, dybde, længsler og klare ønsker og længsler for dig selv og dit liv. Der hvor du ikke behøver være anklagende, styrende, kontrollerende og mor-agtig. Men hvor du står strålende og magnetisk - fordi du kommer fra dit indre ægte selv. Der hvor du ikke viger fra din egen side og står 100% ved din feminine farver og styrke. Når du kan komme derfra, så sker miraklerne i jeres kommunikation.

Du kan også læse: "Kvindens længsel efter mere HER

​Du er altid velkommen med spørgsmål på 23202116 eller helena@awomansheart.dk

 

 

Gratis mailserie: 7 dage med hyldest og kærlighed til din indre kvinde.


Mailserien til kvinden, der gerne vil mindes om, at hun allerede er smuk, hel og feminin.

Bliv inspireret til at:

Give plads, nænsomhed, kærlighed og opmærksomhed til det i dig, der trænger til lys

Tillade dig selv et dragende udtryk overfor manden

Møde den bløde og modtagende del af dig - den der er uimodståelig

x

Du bliver samtidig inviteret til at modtage alle mine inpirationsmails, til kvinden der vil sig selv og sin kærlighedsevne. Du kan til enhver tid afmelde dig