A Womans Heart

Higher Feminin Vibration Institute


Kvindens kærlighedskommunikation kan vende kærligheden og forholdet rundt. 

Kvindens kærlighedskommunikation kan vende dynamikken i et svært forhold. 

Hendes feminine "værktøjskasse" er nøglen.

Kvinden har mere power end hun tror, når det gælder kommunikation, commitment og feel good fornemmelsen i et forhold

En nedadgående spiral kan vendes hurtigt, når hun kender "det" i hendes måde at være på, som er helt essentielt for den rette dynamik. 

Den dynamik, som kan få det bedste frem i en mand. (Hvis han har det i sig).

Du kan læse mere om det maskuline og sunde partnere HER

Du er allermest tiltrækkende, når du er 100% tro mod dig selv og kender din værdi og feminine "kraft":

Du kan, ved at ære dig selv og få den viden, der skaber commitment (hos en sund partner), skabe en udstråling og tiltrækningskraft omkring dig, som vil inspirere manden til at steppe up og indtage sin maskuline rolle. 

Der, hvor han slet ikke kan lade være med at være magnetiseret af dig og gøre alt for at gøre dig glad og understøtte dig, på din færd i livet.

Det er forskelligt, hvad der tænder og inspirerer de bedste sider frem i kvinden og manden.

Alt for mange af os, er ikke blevet introduceret til hvad "hemmeligheden" til at komme bag mandens forsvarsmekanismer, er. I stedet prøver vi os frem med - ofte skuffende - metoder, som vi har observeret rundt omkring os, i vores liv og opvækst.

Bliv hende, den helt særlige, som "kan se" ham og åbn op for commitment

Passionen, nærheden, the juicy feeling og en voksende dybde, kommer først, når vi ærer, anerkender og respekterer, at vores behov er forskellige - og at der er noget helt særligt, vi som kvinder kan gøre, for at være et stærkt feminint modspil til manden.

Det modspil der betyder, at begge parter føler, at de mødes, som den de "virkelig" er.

Du kan ved din adfærd, få manden til at føle, at du har noget helt særligt, som han ikke har mødt hos andre kvinder.

En mavefornemmelse hos ham, som gør, at han vil blive ved med at forsøge at være din helt og understøtte din væren.

Fordi du giver ham den der ubeskrivelige fornemmelse af, at han kan gøre dig til den "sejr" han vinder igen og igen - glad og værdsættende overfor hans maskuline anstrengelser for at være din helt.

Din ægthed og autencitet sammen med din evne til at kommunikere på baggrund af din nye indsigt i mandens dybeste behov, er det der kan vende det hele rundt - hurtigt.

Og nej, jeg snakker ikke om at stryge ham med hårene og åndeløst udbryde: Ihh du er bare såååå fantastisk. Nej, måske snarere det modsatte: Din ærlighed, autencitet, ægthed. Din udstråling af, at du kender din værdi. 

At du kan kommunikere feminint - som er fra dine følelser og fra, at du ærer dig selv - og ikke fra en analyserende tankeverden. Ikke fra at skulle være sød, sexet, ordentlig og klog.

Men fra helt derinde i dig selv, hvor du er i dyb kontakt med dig selv - og hviler i, at du er "rigtig" og kan forvente støtte.

Manden kan mærke dig og stole på dig når du tør mærke og være dig - med alt hvad det indebærer af forkertheder, skævheder, uordentligheder, ikke-god-nok-heder - og din sårbarhed, dybde, længsler og klare ønsker og længsler for dig selv og dit liv.

Der, hvor du ikke behøver være anklagende, styrende, kontrollerende og mor-agtig. Men hvor du står strålende og magnetisk - fordi du kommer fra dit indre ægte selv. Der, hvor du ikke viger fra din egen side og står 100% ved dine standarder, grænser og værdi. Når du kan komme derfra, så sker miraklerne i jeres kommunikation.

En vigtig ting at sige i denne sammenhæng er, at hvis i faktisk ikke er kompatible - hvis i, i jeres ønsker, værdier, bevidsthedsniveau og ønsker til et parforhold, er alt for forskellige - så kan det blive for hård en kamp at blive sammen. Og ligemeget hvor meget i begge forsøger at møde hinanden, vil det meget ofte ikke bringe jer det i ønsker.

Måske er "Kvalitetskommunikation - kommunikation, der får din mand til at vende på en tallerken" også noget for dig?

Du kan også læse mere her: Kan/skal kærligheden altid reddes?

Og her: "Kvindens længsel efter mere HER


A womans heart er for dig, der ved alt om selvkærlighed, selvudvikling, oppe-adfærd, selvansvar, parforhold og om, hvad du ”burde” gøre og tænke af tanker

– men som på trods af dette oplever, at du har brug for healing på et dybere niveau.

Sandsynligvis fordi du er blevet traumatiseret tidligere i kærlighedens navn eller har oplevet dysfunktionalitet, forkertgørelse, chok og skamgørelse op gennem din opvækst og liv

Derfor tilbyder jeg dig – gennem clairsentient, intuitiv, professionel og indfølende terapi, mentoring og energi/essensarbejde:

- Heling og healing på et dybt niveau, gennem forskellige specialudviklede redskaber, af alt det, der forhindrer dig i at ære dig selv og committe dig fuldt ud til din egen glæde, nydelse, vækst og visdom

- Healing af dybtliggende historier om ”svagheden” i det feminine – og frisætning af din dronning og høj-frekvens

- Heling af der, hvor du bliver ved at stå i vejen for dig selv

- Healing af dit forhold til mænd og det maskuline – og oceaner af viden om mænd inkl de usunde, som gør at du kan vælge den rette adfærd for mænd samtidig med at du ærer dig selv

Skriv dig på min "kvinder med en højere vibration" mailliste og få masser af kærligt input til at blive en kvinde, der suverænt kan ære sig selv - og samtidig transformere dit forhold med din partner/mænd, så du kan få det fra din partner, der får dig til føle dig glad, fri, smuk, støttet og stærk.

Inkl. oceaner af viden om mænd inkl de usunde, som gør at du kan vælge den rette adfærd overfor din partner/mænd samtidig med, at du suverænt ærer dig selv

Du får, udover adgang til maillisten, også:

5 Dages Mailserien: 5 veje til mere feminin selvstøtte og suveræn kærlighed til din indre kvinde

Og en bonus:

Indholdet er en surprise (til en værdi af kr. 500;-) - men du får bl.a.

- 5 nøgler til bedre at forstå mænd, (Også de svære af slagsen). Lydfil  
- Stor rabat på en personlig session (Selvfølgelig kun, hvis du ønsker).

Udfyld dine oplysninger herunder, og få straks adgang til det hele: