A Womans Heart

Lovecodes for den bevidste, feminine og High Value kvinde

Den Vågnende Kvinde | Attraktion | Kærlighed | Kurser | Samtaler | Om | BlogSKYGGERNE I KVINDEROLLEN:

Kvinderollen, det feminine aspekt og kvinden som et selvaktualiseret væsen med sine grænser og "livslængsler" i behold, har på flere måder haft trange kår op gennem nyere udviklingstid.


Den dag i dag, er der stadig mange af vores medsøstre rundt om i verden som udsættes for vold, aggression og devaluering som instrumenter til at "gøre os medgørlige" og kontrollerbare.


- I dagens Danmark er der stadig mange kvinder, der kæmper med kærligheden, og med at føle sig trygge, sete og tilbedte.


- Den største udfordring for mange feminine entreprenører, er angsten for at stå frem og være tydelig og autentisk.


- Kvinder i usunde forhold med krænkende partnere eller narcissister, bliver der - af frygt.


Hvad er det vi frygter - og hvorfor er vi egentlig blevet så tvivlende på vores power?

Undersøgelsen af netop disse spørgsmål, samt at bringe dig som kvinde transformerende viden og visdom, er hele fundamentet for A Womans Heart.


Der er mange ting, der ligger til grund for, at vi i dag stadig kan kæmpe med:


- At være en alt for lille udgave af os selv

- At undgå at træffe de valg, vi godt ved er de rigtige for os

- At leve med partnere, som får livet til at føles som en kamp

- At frygte fordømmelse, udskamning, devaluering - og alle de andre ting, der styrer os

- At vælge forkerte partnere

- At føle modstand mod at få den viden om mænd og kærlighed, som kan sikre sunde kærlighedsforhold.


Jeg kan f.eks. nævne: "Det feminine sår". Et gammelt paradigme om kvindens "opførsel", som ikke længere tjener os. Patriarkalske samfundsnormer. Idealet om den selvopofrende kvinde.

Hvis du er en Vågnende Kvinde, er nedenstående nok ikke fremmed i dit indre:

Du føler du tilsidesætter sig selv og overhører din indre stemme om, hvad du dybest set længes efter som kvinde.


Du føler nogle gange (eller tit), at du lever et kærlighedsliv, der ikke møder dig på et dybt plan - og måske har du et mønster med at finde forkerte partnere.


Du går med en konstant fornemmelse af, at du mangler den afgørende brik om din essens som kvinde, om styrken i det feminine, og om hvad det dybest set er, "hun" længes efter og ønsker.


Du ved måske godt et eller andet sted, at du mangler viden om og indsigt i det sunde maskuline (at kunne "se" en mands potentiale.


Hvis du har en partner og i har et godt ligeværdigt forhold, føler du måske ofte, at du ikke har den rigtige viden om manden og om mandens kærlighedssprog - og savner at kunne skabe mere connection og dyb tiltrækning mellem jer.


Du oplever ikke at kunne finde den hjælp eller den ekspert, som har den viden som det kræver, at sætte ord på alle de her ting inde i dig - som kan "se" hvad det er der sker i dig.


Hvis du kan genkende noget at det du læser, vil jeg bare sige, at du er ikke alene. Mine 18 års erfaring med "kvindesamtaler" viser dette med alt tydelighed.Hvis du vil vide mere om hvad jeg kan tilbyde dig i A Womans Heart, kan du:


Læse mere i mine Blogs - der er også link til nogle i bunden af siden her.


Måske det er noget for dig at være med i 2018 forløbet - med 12 unikke temaer om kvinden/det feminine, manden og kærligheden.


Du kan også skrive dig op til EKSTRAORDINARY DAILY.  Små daglige qoutes, inspirationer og refleksioner direkte i din indbakke.


Eller CLUB HIGH VALUE.  Medlemsklubben for kvinder der er comittede til deres højeste potentiale - som kvinde og i kærligheden.


Eller skrive til mig på Helena@awomansheart.dk og bede om en afklarende samtale. Den koster dig kun kr. 400;- for 30 min, når du henvender dig som helt ny kunde.


Du kan også booke en fuld session/samtale - som er inkl. forberedelsesark og opfølgning bagefter. 
Læs de sidste nye
Blog Posts


3 ting der gør dig attraktiv


"Der var engang, hvor jeg troede, at det mænd fandt mest attraktivt ved mig og ved kvinder generelt, var ”perfekthed”. "

long-arrow-right

Er dit forhold usundt?


Nogle gange kæmper vi forgæves med noget, der aldrig kan ændres ved vores partner. Giv dig selv den visdom du mangler, og spar tid og kærlighed.

long-arrow-right

kan han møde dine behov?


VIL OG KAN HAN MØDE DIG I DINE BEHOV? 3 TEGN PÅ, AT DET ER EN FOR HÅRD KAMP

Tilmeld dig nu

Og få med det samme adgang til forskellige downloads

© A Womans Heart. All rights Reserved   

>