Få dit selvlederskab, din dømmekraft og din selvomsorg tilbage i/efter toksiske, forvirrende og nedgørende parforhold. Også hvis forholdet var narcissistisk.


Lær at forstå alle de måder nedgørende adfærd viser sig - og grundene til det (også dem du nok har overset).

Lær de mekanismer, der fastholder dig i toksiske og nedladende parforhold

Lær at bryde mønstret med at tiltrækkes af partnere, der ikke vil dig det godt

Forstå hvad mekanismerne er i et toksisk forhold - og hvordan du stopper det

Få TOTAL klarhed over, om dit nuværende forhold er toksisk og usundt for dig

Kæmper du med usunde forhold?

Føler du dig fanget i et mønster omk. at møde "forkerte" partnere?

Eller er/var din sidste partner en smertefuld oplevelse for dig?

 Eller er du måske i et forhold nu, hvor du har MEGET brug for at få klarhed og kontrol over, om relationen er toksisk eller ødelæggende for dig og hvordan  du får klarheden til at gå. Eller måske til at blive hel efter et nedladende forhold?

Du kan her få den unikke viden, indsigt og baggrundsforståelse, som lader dig bryde med mønstret eller eftervirkningerne. Få din VÆRDI, din selvomsorg, din realitetssans og DIG selv tilbage (og give slip på dine ar). At få vished om, om du lige nu er med en partner, som spiller på dine "sårbare" sider og fastholder dig i en lille og usikker version af dig selv. Og måske vigtigst: unik viden om hvordan og hvorfor nedladende adfærd viser sig. Så du kan skille fårene fra bukkende og undgå at spilde mere af dit værdifulde liv.

Jeg har arbejdet med mange kvinder gennem årene, som pludselig kom til vished om, at de enten havde været i eller var fanget i gentagne gange, at rende ind i partnere, som på "mystiske" vis, havde evnen til at:

​- Gøre kvinden usikker på, om "det hele er hendes skyld"

- Spille på dine sårbare og (alt for) medfølende sider, og give dig forkerthedsfølelse - ​bevidst eller ubevidst

- have en opførsel som forvirrer dig, så du går rundt i en evig mærkelig "tåge" - ude at stand til at gennemskue hvad der sker. Og ofte også være i tvivl om, om han har en psykisk problematik.

- Have en adfærd, som gør dig ked af det - uden at du kan komme igennem til ham

- Sætte dg i en tilstand, hvor du ikke ved, om du  skal blive eller gå. Og udtrætte dig, fordi du hele tiden spekulerer

- Med sin mystiske og undvigende adfærd, at få dig til at tvivle på dig selv og din intuition. Ofte med fatale følger, også når forholdet måske ender.

Det er opslidende og drænende at være i en relation, hvor dette udspiller sig. Og det forstærker det, når du går alene med det. Ligesom dine omgivelser ofte ikke forstår, hvorfor du er ked af det, eller hvorfor du ikke går. Noget som måske også selv ofte er i tvivl om. Mange kvinder har forsøgt sig med psykologsamtaler mv, men erfaret, at de ikke kan få den rette forståelse, den rette indsigt og dermed ikke få "forløsning" og handlekraft ift. deres situation. Det er smertefuldt og med til at, at du føler dig endnu mere usikker, alene, forkert og kontrolløs.

En svær partner, der får dig til at føle alt det her, kan være svær af mange årsager. Alt lige fra primitive karaktertræk, depression til narcissisme og personlighedsforstyrrelser - inkl. psykopati.

Det første skridt for dig er faktisk at få klarhed over, om han har nok toksiske træk til at give dig alle disse svære følelser.

Afklaringen af, om han er primitiv, narcissist, psykopat mv, kan komme senere i din proces.


Hvis du gerne vil guides sikkert og trygt ind i forståelse af hvorfor han får dig til at føle som du gør - og ud af at acceptere både den her behandling og hvad det gør ved dig - også selvom det måske er afsluttet nu?

Så er du kommet til det rigtige sted​.

Jeg kan hjælpe dig - med hele processen.

Din sikkerhed er min egen erfaring med toksiske forhold, mine samtaler med 100'vis af kvinder og min baggrund som bl.a. psykoterapeut, parterapeut og coach.

Jeg har guidet mange kvinder i samme situation som dig, og ved derfor præcis hvad du står i og hvordan du bedst hjælpes.​

Få indfølende, selverfaret, støttende og professionel hjælp til:

At forstå de dybere mekanismer bag toksiske forhold. Og slip forkerthedsfølelse og skam.

At opnå den klarhed og kontrol, som lader dig bryde med virkningerne eller en toksisk partner

At opdage de mekanismer i kvinden, som gør hende nærmest magtesløs i toksiske relationer.


"Det værste var den evige nagende tvivl og den effekt det havde på min realitetssans og selvopfattelse"

"Jeg var godt klar over, at der var noget galt. Det kunne jeg mærke i mit "system". Men jeg var meget forvirret over, at jeg ikke helt forstod, hvad der var problemet - jeg kunne heller ikke gennemskue eller forstå hans handlinger eller hans reaktioner.

​Jeg begyndte at bemærke, at mine tanker cirklede om ham og dynamikken imellem os hele tiden. Og  det havde stor indflydelse på mange ting, f.eks. mit arbejde, min nattesøvn og min generelle glædesfølelse. Ja, glædesfølelsen blev mere og mere fraværende. Og det gjorde også ondt, fordi jeg havde den her indre "drift" imod at være glad...så jeg kunne gøre ham glad...så han måske kunne opføre sig anderledes.

"Det sværeste var nok hans vrede og humørsvingninger. Hans "måde" med at gøre mig forkert og forvirret. Mærkelige småløgne og underlige historier. Og det her med, at han ALDRIG så ud til at høre, se eller møde mig. Det tømte mig for al selvtillid, styrke og handlekraft".

En anden ting, som også drænede mig fuldstændig og tømte mig for selvtillid og mod, var det, at det føltes fuldstændig uoverkommeligt at gå fra ham. Det var som om, der var en usynlig kraft, der holdt mig tilbage. det var først da jeg fik den viden, baggrundsinformation og støtte i "fri at dysfunktionelle forhold", at jeg pludselig bare fik den her kæmpe indre styrke og vished, som nærmest af sig selv, "sugede" mig ud af forholdet. Der var ikke skyggen i tvivl i mig om, at jeg ikke ville spilde mere af mit liv på partnere, som var nødt til at udnytte min sårbarhed, følsomhed og evne til kærlighed".

  • Det værste er følelsen af forkerthed, kontroltab og manglende glæde og overskud i mit liv
  • Forvirringen over ikke at forstå. Ikke at kunne gennemskue og ikke at kunne gøre noget, der gør det bedre, er SÅ drænende og livsødelæggende.
  • Jeg ville ønske jeg havde haft den styrke og sikkerhed på mig selv og mine følelser og grænser, som jeg har nu. I dag vil det være fuldstændigt umuligt for mig, at være i en relation med en toksisk partner.

Noget af det bedste var, at jeg fik vished over, at han havde træk, som var ødelæggende i et forhold, og at jeg aldrig ville kunne forandre ham. 

"Egentlig er jeg nu ligeglad med hvad hans "diagnose" er.. Jeg har forstået de træk i en mand, som får mig til at blive selvudslettende og usikker, og det er guld værd. Også fordi det giver mig en generel sikkerhed omkring at kunne spotte hvornår kærlighed ikke er sund - og hvordan jeg bliver stående helt solidt og sikkert plantet i mig selv".

Den indsigt jeg har fået i kvindens natur, har også hjulpet mig til at give slip på meget af den usikkerhed omkring mig selv som kvinde - min værdi og rigtigheden i mine grænser, som jeg jo godt et eller andet sted ved, at jeg altid har båret med mig.

Der var flere steder undervejs i alt materialet, hvor jeg tænkte: "Gud", det er jo derfor jeg altid har haft problemer med usikkerhed, eller Gud, det er jo derfor jeg altid har været usikker på, om jeg var forkert eller krævende.

"Da jeg begyndte at føle den her indre forandring som resultat af al min nye viden og selvforståelse, begyndte min omgangskreds også helt af sig selv at bemærke: Du virker mere glad. Hvad er der sket?, du ser godt ud. Og jeg fik en hel masse ros på mit arbejde".

"Fri af toksiske forhold"

En video serie med 3 videoer á 1½ til 2 timers varighed, sammen med 3 x 45 minutters "kvinde til kvinde" mentoring med mig + skræddersyet procesmateriale i form af øvelser, uddybende materiale og helende øvelser, tilpasset lige til dig undervejs i dit forløb.

Altsammen designet til at give dig ALT det du behøver for at forstå, få baggrunden for og få "den indre modsatte magnet", som nærmest automatisk vil få dig til at holde toksiske partnere langt ude af dit liv - eller få klarhed og styrke til at gennemskue og genoverveje det forhold du er i nu, eller var i. Og som vil hjælpe dig til at slippe de ar, du har fået med dig.

Fri af toksiske og nedladende forhold:

Forløbet der lader dig komme tilbage til dig selv - med nænsomhed, styrke og ny selvunderstøttende retning. Og sætte dig ind i:

  • Hvorfor du ikke kan gennemskue hvad der foregår eller foregik og have svært ved at handle.
  • Alle tegnene på toksiske forhold - og den dynamik der udspiller sig i denne type forhold.
  • Hvordan du kan genkende og vende din selvkritk og skamfølelse om til selvforståelse, selvomsorg og ny tro på fremtiden i stedet for - og forstå hvad det er, som har gjort dig tiltrækkende for usunde partnere
  • Hvordan kvinden kommer til at gå ind i automatreaktion, når hun udsættes for nedladende behandling - en automatreaktion hvor hun bl.a. føler, at hun hele tiden er nødt til at forbedre sig, være sødere, lave om på sig selv, osv.
  1. Få så meget viden og vished, at du som en omvendt magnet skubber toksiske partnere og opførsel fra dig.
  2. Oplev hvordan den forståelse du får af kvindens "automat-reaktioner", giver dig en helt ny stolthed over dig selv og din styrke.
  3. Mærk hvordan nagende tvivl om din evne til at stille op for dig selv, forsvinder sikkert - og gør dig til en ny selvsikker udgave af dig selv.

Skal det her være dig - se hvad andre oplever:

19 års arbejde med rådgivning, coaching og terapi med kvinder, har givet mig rigtig meget feedback og mange smukke historier om kvindeliv og skæbner, der er vendt – til et liv hvor med selvunderstøttelse og selvkærlighed. Hvor der er plads til at blive set, hørt mødt og behandlet, som du fortjener.

Som for eksempel:

Sanne, som lige pludselig kunne se den ”usynlige” dynamik hun havde været fanget i, i sit forhold med sin eksmand og også med sin datter. Og forstå helt ind i hjertet, at den onde cyklus af skam, forkerthedsfølelse og symptomer på Stockholmsyndrom hun havde gået med i over 20 år, IKKE VAR HENDES SKYLD. En kæmpe ubarmhjertig vægt, der lige pludselig faldt væk fra hendes selvopfattelse og lod hende stille op for sig selv på en helt ny måde i sit liv.

Eller Tina, der blev i stand til at gå ud af et forhold, som gennem 3 år langsomt havde undermineret hendes selvværd, hendes helbred og hendes evne til at udføre sit arbejde ordentligt. Et forhold hun udmærket var klar over, ikke var sundt. Men hun var fanget i de ”usynlige” mekanismer, der kan gøre det nærmest umuligt at se klart, og ikke mindst. At gå ud af forholdet.

Eller Lione, som opdagede den ”alt-forklarende årsag til, at hun blev ved at overhøre sine egne signaler og intuition, og i stedet knoklede for et forhold, som hun inderst inde godt vidste var devaluerende og nedgørende for hende. Og som opdagede sin indre visdomsfulde og helende kriger, som sendte hende ud i liver med oprejst pande og fuldstændig tilgivelse af sig selv.

Så jeg har tænkt og talt i hele mit liv. Det magter jeg ikke mere. Efter at have fået momentalt fat i min mave og hjertefornemmelse føles det som den eneste rigtige vej. Du, Helena er for mig en meget vis kvinde og det føles godt at tale med dig.

Susanne L.

Start din rejse ind i total selvunderstøttelse nu:

Få første video med det samme - og book din første samtale med mig, jeg kontakter dig straks efter dit køb:

Vil du gerne lige have lidt mere information, inden du beslutter dig?

Du kan læse meget mere her, omkring indholdet i "Fri af toksiske forhold"

Du er også meget velkommen til at booke en afklarende samtale hos mig, hvis du har flere spørgsmål, du gerne vil have klarhed over. Kontakt mig på: Helena@awomansheart.dk. Så finder vi en tid, hvor di kan tage en snak.

Du behøver ikke være bekymret, jeg ved at forløbet virker.

Bl.a. fordi jeg har gået vejen selv, og dermed kan være 100% ved din side og guide dig til at slippe lige netop det, der holder dig fast. Ligeledes er det materiale jeg laver til dig undervejs, målrettet til lige NETOP DIG, og baseret på den ekspertise jeg har, sammen med min evne til at tune mig ind på dig og aktivt deltage i din heling.

Stil op for dig selv, kom i gang nu:

Støtten og friheden ligger lige på den anden side:


"Helena er livsklog. Hun kan spotte det i mig, som ingen har fået øje på før. Og hun kan på forunderlig vis lade mig slippe det, jeg aldrig troede jeg kom af med. Ved ikke helt hvad hun gør. Men det virker! Susanne S.


AF OG TIL UDFORDRET MED MÆND, KÆRLIGHED OG DIN SELVSTØTTE SOM KVINDE?

Want to let your queen out med små extraordinære mailserier, som:

- Giver dig unik indsigt i kærlighed og mænd
- Gør dig ekstraordinær
- Aktiverer din power
- Gør dig "kærlighedsklog"
-Som løfter din livskraft, essens og power

Så du kan begynde at stille op for dig selv med elegance, værdighed og visdom

(Og stoppe med at spilde din tid)

Du får en feminin Luksuspakke med en samling af mine bedste downloads, værdi kr. 500 i din velkomstmail

x