Lær hvorfor din indre og ydre synlighed som kvinde er din gyldne nøgle til et parforhold fuld af overflod, connection og mening

Få de skridt, den aktivering og den viden, der får dig i mål - også selvom du ikke tror det er muligt lige nu


Som kreative, bevidste og autentiske kvinder har vi tit svært ved at både tiltrække og udvikle et "High-level" parforhold, som er baseret på sjæl, og ikke ego, på connection og ikke på afhængighed/mønstre og på fuld synlighed, og ikke på "act like" adfærd.


Resultat: du bruger din livskraft og energi forkert og vedbliver at kæmpe forgæves, mens livet passerer forbi


KUNNE DETTE VÆRE DIG?

Du kæmper - forgæves, mens livet går

Bevidste, selvudviklede og selvstændige kvinder, funderet i sjæl, autencitet og dybere mål for deres liv, kæmper ofte med kærligheden.

Enten er deres nuværende parforhold utilfredsstillende og kilde til frustration, forkert fokuseret energi og tunge tanker om hvorvidt man skal blive eller gå - eller hvor man skal starte, for at gøre det "rigtigt".

Alt imens suser livet forbi og vores planer for vores liv, vores karriere og vores virksomhed kommer ikke ud i verden.

Eller også føler du en dyb usikkerhed og tvivl omkring hvordan du som single, skal tiltrække den rigtige partner

Tit er du slet ikke klar over - på et dybt autentisk niveau i dig selv, hvad et forhold og en partner EGENTLIG skal gøre for dig.

Resultat:

  • Du sidder fast - og du har bemærket, at det påvirker alle dine livsområder
  • Dine drømme, om det liv du gerne vil leve og den kvinde, du fornemmer du kan være, fortoner sig sørgmodigt i horisonten
  • Du affinder dig - med alle de konsekvenser det har
  • Du gør dig delvist usynlig, blot for dog at have et forhold. Og for at undgå konsekvenserne af indre og ydre synlighed
  • Du kæmper og kæmper, men det ændrer ingenting
  • Du læser, udvikler dig og mediterer - men du får IKKE, det du drømmer om alligevel
  • Du kæmper med dybe følelser af vrede, sorg, frustration og følelsesmæssig afstand til din partner - og dig selv

Du føler formentlig også i dine mørkeste stunder, en desperat afmagt og frygten for, at det aldrig bliver anderledes

Konsekvenserne af denne going nowhere kamp

Hvis du er en kvinde, der mærker et større formål for dit liv. Hvis du har en højere drøm for dit liv, og/eller hvis du ønsker at leve med overflod, flow, kærlighed og autentisk selvudtryk er du hårdest ramt af konsekvenserne af et kærlighedsliv, der ikke ærer dig, dine behov og drømme.

MANGE undersøgelser viser, at når kærligheden ikke fungerer for os, så har det fatal påvirkning på vores evne til at nå vores mål på andre livsområder. 

Eksempler kan være, at du har særlige mål for din egen virksomhed eller karriere - at du ønsker at leve i alignment med dine drømme, at føre dem ud i livet - at du ønsker optimalt helbred og sundhed, eller at du har drømme om at udleve eller manifestere dit højeste liv, gaver og potentiale.

Det du ofte føler er, at du, på trods af KÆMPE indsats og stort tidsforbrug, IKKE kan mobilisere de kræfter og det fokus inde i dig, som er nødvendigt for, at du kan bevæge dig fremad mod dine drømme.

Du hænger fast i en slags udefinerbart kviksand eller hængedynd, og i den tilstand vokser frustration, afmagt, mismod og følelser af vrede, stagnation og tomhed dræner din saft og glød ud af dig. Det er en nedadgående spiral, der kun gør det mere og mere uoverkommeligt, at blive den kvinde du ønsker.

I den tilstand er det pinefuldt svært at mobilisere den rigtige energi og tiltrækningskraft. resultatet er, at vi sidder fast - ofte med et sind, der er ved at koge over af negative tanker, forsøg på at bryde mønstret og afmagt, der gør os til en udgave, vi ikke selv kan lide. Og vi forstår ikke hvorfor, for vi kæmper og arbejder VIRKELIG hårdt.

Vi kæmper også med skammen over, at vi som bevidste og intelligente kvinder, ikke kan "udtænke" hvordan vi får et kærlighedsliv, der tilfredsstiller os på et dybt og intimt niveau.

Millioner af kvinder verden over kæmper denne kamp, med følelser af skyld og skam - i disse tider, hvor vi føler potentialet for at leve vores ypperste liv- men mangler de rette redskaber til at nå det.Til dig, der er en bevidst, kreativ og stærk kvinde, der ved at dette er dig,  men du mangler de rette redskaber og den rette viden, præsenterer jeg her:EXPANDED VISIBILITY

- Visibility Activation Portal. The art of creating a fulfilling and soulful relationship (as a conscious, soul-centered woman).

Den største årsag til at kvinder ikke kan få kærligheden til at fungere, er mangel på indre og ydre synlighed. Indre synlighed handler om at lytte autentisk, oprigtigt og ikke-fordømmende til dig selv, og derfra finde dine dybeste ønsker. Ydre tydelighed handler om, hvordan du formidler din synlighed og dine ønsker, autentisk, ægte, stærk og ufravigeligt til en partner.


Derfra kan du:


-Mærke dig selv tydeligt

- Sætte de rette ord på dine ønsker, behov og drømme

- Blive stående, i autentisk tydelighed for dig selv (også når det er svært)

- Se "gennem" kærlighedens mange slør (og mandens ansigter)

- Opnå den klarhed og handlekraft, der giver dig dine ønskede resultater

- Skabe et kærlighedsliv, der lader dig vokse ind i den kvinde, du er ment til at være, ind i dit potentiale


DERFOR HAR JEG SKABT:


Expanded Visibility - Online Activation Portal

Som er et "bibliotek" til kvinder, hvor jeg har samlet Guldet fra alle mine online kurser, aktiveringer og 15 års erfaring. Her får du adgang til det hele, samlet et sted, i en lukket gruppe på facebook, hvor alle kurser, lydfiler, og guides ligger tilgængeligt for dig 24/7, året rundt, så du kan slå op og læse, lige når du vil


De online programmer du får adgang til, kan du se HER (værdi ialt kr 4500.00).


Du får også;


1 ACTIVATION hver måned. På video eller audio, varighed 15-30 min. En activation grounder dig ind i din sandhed, behov, intention og autentiske manifestationsønsker - så du opnår fuld indre og ydre synlighed som kvinde i kærligheden


Insider nyhedsbreve, inspiration og guides


1 Q and A hvert kvartal - få dine spørgsmål besvaret


(Værdi for dette kr. 3500.00)DIN INVESTERING I DET HELE - I 12 MÅNEDER ER KUN KR. 750.00Her er hvad du får adgang til når du tilmelder dig

Adgangen til Facebook gruppen og alt materiale åbnes fredag d. 11 september. Du får adgang efter din betaling. (Også efter 11. september).

Bestiller du til Early bird pris, får du oven i alt materialet også tilsendt 2 lydfiler:

- Vejen til synlighed i parforholdet - og konsekvenserne af ikke at have den

- De helt afgørende parametre, i en mand og i et forhold, som mange kvinder overser, når de skal vurdere kvaliteten af deres forhold - nyt som gammelt.  

Du har adgang til alt materiale 24/7 i et helt år.

Din fordel - 1

De ACTIVATIONS du får, er kun tilgængelige i denne gruppe. De får dig effektivt ned i din krops "magiske stemme" så du kan mærke dine autentiske signaler

Din fordel - 2

De insider nyhedsbreve du modtager er specialdesignet til jer i denne gruppe - de går ikke ud til andre lister. Værdien af disse nyhedsbreve er langt over 2500.00

Din fordel - 3

Det indhold og materiale du får er specialdesignet til bevidste, selvstændige, intelligente og kreative kvinder med en højere drøm, et højere purpose, et dybt ønske om selvaktualisering - det er helt unikt for dig, der siger ja til at være en sådan kvinde - og er svært at finde andre steder

Din fordel - 4

De Q and A du har adgang til kan tjene som en fast holdepunkt for din udviklingsrejse - i en gruppe, der er en soul-tribe af ligesindede kvinder. Desuden er den feedback du får fra en coach og visibility expert, der har indgående viden om kvinders synligheds-blokeringer

TESTIMONIAL

Jeanette


Jeg har ikke kunnet finde "kærligheds-hjælp" andre steder, der passer til mig. Jeg anser mig selv som en voksen kvinde, der ved meget om kommunikation, selvudvikling, parforhold og feminin/maskulin energi. Dette indhold har en en vinkel, som udfordrer mig og skaber nye indsigter. Og det både om det feminine, kærlighedens fundament, Tegn på toksiskhed (som vi ofte overser) og om mig selv og mine ægte ønsker som kvinde. Tak for det!

Hvem er Helena

Jeg har, som bl.a. psykoterapeut, parterapeut, energi-practitioner, coach, mentor og konsulent arbejdet med selvudvikling, kvinder og det autentiske liv i over 20 år.

I de år har jeg fulgt med i, hvad der rører sig i kvinder, i verden og ikke mindst i mig selv

Jeg har gennem årene identificeret, at der findes en særlig "slags" kvinder. Det er os, som føler, at vi har et meget større potentiale, end det vi lever. Vi har en u-sunget sang inde i, som vi ikke helt ved, hvordan vi skal få ud. Vi er kvinder på tidens rand, med unikke gaver og drømme . Og vi ræsonnerer med soul-living, autencitet, ypperste potentiale, flow, overflod og sandhed.

En af de ting, vi især kæmper med, er synlighed - VISIBILITY -  både på indre og ydre planer.  Vi føjer, at vi støder hovedet op mod et usynligt glasloft, som er skabt af samfundsmæssig konditionering, kvinde-paradigmer og generel "lav-energi" og selv-forkertgørelse akkumuleret op gennem vores udvikling.

Vi fornemmer, at vi er klar til at leve et autentisk liv med synlighed og "sjæl". Mine redskaber og tilgang er til os og dig !