A Womans Heart


SÅDAN BLIVER DU TRO MOD DIG SELV

Trygge, professionelle og støttende personlige samtaler og skræddersyede forløb, der får dig hjem i dig selv


"Claim your queen back - she is waiting for you".

Stå ved det, som dit hjerte, dit indre og din sjæl, hvisker til dig om


Samtaler, der faktisk gør en afgørende forskel og giver dig klarhed, ro og handlekompetence NU, fordi jeg hurtigt kan mærke, hvor udfordringen/blokeringen/forløsningspunktet er i dig. 

Samtalerne giver dig forløsning og peace of mind og clearer den modstand, du måske har mod at mærke smerten, sorgen, længslen, drømmen, sjælen, dig selv, hjertet, grænsen og følelserne

- Så du kan give slip, og begynde at tage de rette skridt til at ære dig selv og vokse ind i den udgave, du er ment til at være


Med en intuitiv og clairsentient rådgiver, coach og par/psykoterapeut, der gennem 20 år er specialiseret i kvinder, der ønske at komme hjem, og følge deres drøm, vision og destiny for indholdet i deres liv, kærlighedsliv eller soul-Biz


- Samtalerne foregår online, og er ofte mere effektive end face to face, fordi energien er meget fokuseret. De foregår på lige den platform, der passer dig bedst. Jeg stiller ligeledes Zoom, et virtuelt møderum til rådighed


Skriv til mig nu på Helena@awomansheart.dk eller 2320 2116, så sender jeg dig et link til nem og bekvem tidsbookning


Jeg har 20 års erfaring med personlige sessioner. Som coach, par og psykoterapeut, EFT/energi practitioner og som feminin rådgiver.


For dig betyder det, at du i personlige sessioner får direkte adgang til den erfaring og viden, jeg har om problemer og udfordringer af afgørende betydning for kvinden - og med min evne til at forløse dig, så du indenfor en overskuelig periode, kan få din styrke tilbage, og få din dronning ud i lyset. Det kan være på områder som:

- At se forskel på en usund/toksisk/narcissist partner og en "svær" mand


- At hjælpe dig med at se, hvor/hvorfor du sidder fast i noget,der gør ondt - eller er fanget i en ubevidst energi. Og at få det forløst og sluppet


- At hjælpe dig med at give slip på overbevisninger, selvnedladende adfærd og traumer


- At komme ud af et dårligt/drænende forhold - eller få det vendt, hvis det er muligt


- At se, hvor du har "forladt" dig selv, i livet eller kærligheden- og komme tilbage til selvstøtte


- At hjælpe dig med at "se" hvad den rette handling er overfor din mand


- At styrke din feminine livskraft, glædesfulde essens og suveræne selvledelse


- At forstå, hvorfor du føler dig drænet og småvred - eller måske "needy" og ude af dig selv


- Hvordan en ny tids kvinde, ærer sig selv - uden prægning fra det gamle kvindeparadigme
SÅDAN FOREGÅR DET:


Jeg tilbyder disse sessioner online, over for eksempel mobil, Zoom, FB messenger eller hangouts (med eller uden kamera).


De fungerer perfekt i en, for mange kvinder, travl hverdag, hvor trygheden i at være i eget hjem og ikke bruge tid på transport, giver et rigtig godt udgangspunkt for samtalerne. Vi kan sagtens se hinanden i samtalerne, hvis du ønsker det.


Du får altid et ark med forberedelses-punkter sendt på mail, inden samtalerne, som jeg bruger til at forberede mig grundigt – og under samtalen er du i “tryg” havn hos mig – fordi jeg har afholdt både mange samtaler online og fordi jeg har 20 års erfaring som coach/mentor, terapeut og parterapeut.


Priser:


Enkelt session

75 minutters varighed: Kr. 1250;- (Inkl. forberedelsesark og Catch up i form af lydfil med samtalens vigtigste punkter, som sendes til dig efter samtalen). Du får 5 dages adgang til et stort online bibliotek: "Sådan bliver du bevidst, high value og tro mod dig selv i kærligheden" gratis med, når du investerer i en enkelt sessionPakkeforløb:

- disse forløb giver dig, ud over samtalerne, også fri adgang til mig mellem sessioner samt procesmateriale som beskrevet herunder:


3 sessioner á 75 minutters varighed, med forberedelsesspørgsmål, opfølgning mellem sessionerne, f.eks: refleksionsspørgsmål, opgaver, uddrag af mine online programmer - målrettet til netop dig samt individuel sammensat feedback -  kr. 4200.00.


Du får gratis adgang til: online biblioteket: "Sådan bliver du bevidst, high value og tro mod dig selv i kærligheden"  og Kærlighedens kunst med i denne pakke. Du har adgang under dit forløb.


5 sessioner á 75 minutters varighed med samme indhold som ovenfor: kr. 6500.00.


Du får gratis adgang til. online bibliotek: "Sådan bliver du bevidst, high value og tro mod dig selv i kærligheden" og Kærlighedens kunst med i denne pakke. Du har adgang under dit forløb.


7 sessioner á 75 minutters varighed med samme indhold som ovenfor: kr. 8500.00. (Spar 1000 kr). Du får gratis adgang, undervejs i dit forløb, til alle produkter på denne side, når du investerer i denne pakke. (Undtagen middelhavsretreat,)


Pakkeforløbene er sammenhængende forløb, hvor vi arbejder i dybden med dit forandringsønske/forløsningsønske/

selvaktualiseringsønske.


Du oplever stor transformation i disse forløb og får adgang til mine forskellige helings og forløsningsteknikker specialdesignet til kvinder.


Skriv/ring til mig på 2320216 eller Helena@awomansheart.dk, så finder vi en tid til dig.


Eksempler på Temaer for samtalerne:


At slippe dybe, måske ubevidste mønstre, tidlige kærlighedssår, frygt, skam, projektioner og "en ordentlig kvinde burde" - og skabe autentisk handlekraft i dit liv og kærlighedsliv


At blive helt, og ÆGTE, bevidst om: Hvad er mine dybeste behov, drømme og selvaktualiseringsønsker? Og hvordan opfylder jeg dem?


Hvordan kommunikerer jeg med min partner, så han føler sig respekteret og åben for at lytte - og jeg samtidig bliver forstået, mødt og hjulpet ? Måske du har brug for at tage et særlig tema op med ham, men ved ikke hvordan


Skal jeg gå eller blive? Og hvordan afgør jeg det?


Er min partner toksisk, dysfunktionel, forstyrret mv? Er jeg evt. medafhængig? Hvad skal jeg gøre?


Har din partner potentialet til at støtte dig i din livsrejse? Og evnen/viljen til commitment. Eller er det hele for svært - og er han ikke den partner, du har brug for?


Hvor holder jeg mig selv nede eller stuck? Hvad blokerer mig?


Og ellers lige hvad du har brug for – helt efter ønske.


Du kan se 2 andre af mine meget populære længere forløb - med specielt procesmateriale til dig herunder:


PERSONLIG FRIHED. Bliv fri af bagage og fortid og få din følelsesmæssige frihed tilbage - også i kærligheden. Læs mere HER


HELTINDENS LIVSREJSE: 5 POWERSKRIDT TIL AT ÆRE DIG SELV, DIN ESSENS, ENERGI, KERNE OG LIVSREJSE SOM KVINDE. Så du kan leve et liv, der ærer og nærer dig og din livsdrøm - i høj vibration og i alignment med din egen sandhed. Læs mere HER
Samtaler til manden, om det maskuline og om at gøre en kvinde glad, kan jeg også tilbyde – klik på linket.Læs de sidste nye
Blog Posts


3 ting der gør dig attraktiv


"Der var engang, hvor jeg troede, at det mænd fandt mest attraktivt ved mig og ved kvinder generelt, var ”perfekthed”. "

Er dit forhold usundt?


Nogle gange kæmper vi forgæves med noget, der aldrig kan ændres ved vores partner. Giv dig selv den visdom du mangler, og spar tid og kærlighed.

kan han møde dine behov?


VIL OG KAN HAN MØDE DIG I DINE BEHOV? 3 TEGN PÅ, AT DET ER EN FOR HÅRD KAMP

© A Womans Heart. All rights Reserved