A Womans Heart er til dig som:

Mærker en følelse, der kan beskrives som "at vågne indeni".
Den følelse kan vise sig i dig på mange måder:


- Som snærende bånd du vil fri af - i dit liv som kvinde og i dine parforhold

- Gamle mønstre og måder at være kvinde på,  der virker udslidte, drænende eller kedsommelige

- Som en drift mod at udforske det feminine og hendes mange befriende og visdomsfulde ansigter.

- Som længslen efter større bevidsthed i din kærlighedsrelation - kaldet efter følelsesmæssig støtte, connection, mere bevidsthed og mindre "gammel paradigme-tænkning" og ubevidst instinktadfærd".​

- Kaldet efter at kunne læne dig ind i stærk maskulin støtte (og at kunne vurdere, hvornår det er, hvad du får - og hvornår det absolut ikke er).


Den ekstraordinære kvinde, eller kvinden der er ved at vågne til sit potentiale, mærker også ofte dette:


- Du er træt af, at din livskraft ofte drænes ud af dig i dit kærlighedsliv - eller i din måde at være i livet

- Du er træt af IKKE at leve et liv, hvor du med suveræn selvstøtte værner om sin livskraft - og hermed sine grænser, behov, livsdrømme, femininitet og manifestationsevne

- Du er træt af, at det nærmest er blevet normalen at give afkald på at få det, der VIRKELIG nærer dig, og at nøjes. Også i kærligheden

- Du er træt af, at det nærmest er normalen, at kærlighed er en kamp - og at alle de sår vi bærer på, skal heles i det skjulte

- Du er træt af, at det nærmest er normalen, at det er normalt at få ar på sjæl af hjerte fra kærlighedsrelationer

- Du er træt af, at der er partnere derude (eller i dit liv),  som vægrer sig mod at sætte sig ind i en kvindes indre - steppe up og udvise ordentlig opførsel

- Og du er træt af alle de krumspring en kvinde ofte er nødt til at foretage for at blive mødt af ordentlig "ridderlig" opførsel.Du genkender måske også dette:


- En gryende nysgerrighed mod at kunne interagere med, modtage fra og anerkende det (sunde) maskuline på en High Value, feminin måde.

- Drømmen om at føle dig næret, tryg og i vækst - og ikke slukket, halvlunken og for lille. At være tro  mod dig selv.

- Kedsomheden og meningsløsheden ved at lave samme "fejl" som alle andre, og at fortsætte som vi har gjort i 1000 vis af år som kvinder og i "gamle paradigme forhold".

- En dyb indre følelse af at føle dig "for lille" eller for tilpasset. Og et savn mod dit fulde udtryk, selvaktualisering og at kunne bevare din smukke livskraft.Mange kvinder i dag, er usikre på om deres drømme og indre stemme ift. deres kærlighedsliv og kvindeliv, nu også er rigtige - og om de nu også bør tillade sig selv, at lytte - og få det, der føles rigtigt.


Er det her noget du kæmper med i dit liv:


- Du ved ikke hvordan du - i "kærlighed i en ny tid" inspirerer manden til at blive den partner, du har brug for.

- Du er usikker på det maskuline (eller vred og opgivende). Og du mangler værktøjer der lader dig navigere med visdom - i kærligheden og ift. partnervalg

- Det forhold du er i, føles bare ikke godt, ikke rigtigt, ikke støttende og du kan ikke sætte fingeren på, hvad der er galt.

- Du bliver ved at handle mod din egen intuition, mavefornemmelse, "visdom" - og du vil lære at stå bag dig selv. Både i dit liv og i dine kærlighedsrelationer


Måske det her også føles genkendeligt:


- Du er et eller andet sted undervejs i livet, blevet ramt hårdt på dit kærlighedsliv, din kærlighedsevne og din kvindelighed. Og du har svært ved at træffe selvstøttende beslutninger i dit liv og ift. dine partnere?

- Du har nogle gange følelsen af at være kommet meget langt væk fra det, du dybest det ønsker?

- Du mærker en frygt for at være helt ærlig og autentisk omkring din sårbarhed og dine behov og drømme?

- Du føler usikkerhed på din evne til at finde og skabe livspartnerskab - med en ordentlig maskulin partner? Måske du frygter ensomhed?

- Skænderier, drama og de trivielle evige gentagelser, dræner dig for livskraft og gør dig tom indeni.


Vil du gerne noget andet?

Skal dit liv fortælle en anden historie? En historie om at bevare din livskraft som kvinde?

Er det din tid nu?

Ved du godt, at du og din kærlighedsvej ikke klares med et quickfix?


Kæmper du med dig selv, kærligheden og manden? Du er IKKE alene:


Jeg møder flere og flere kvinder der udtrykker, at dette er i spil i deres liv:


- Som en vågnende kvinde står du på kanten af et nyt kærlighedsparadigme, som også er ubetrådt land i vores evolution. At være i front i denne udvikling kræver særlig forståelse og indsigt. Og det kan være forvirrende og sårbart at stå her, med "nye" forventninger til kærligheden og manden.


- Samfundsmæssig prægning, dårlige parforhold, gammeldags rolleforventninger og "udtjente" opdragelsesparadigmer ift. kvindens natur ligger tungt på dine skuldre, og du drømmer om en ny historie.


- Din opvækst var ofte en, hvor kærlighed så ud til at være noget der var lig med afsavn og krævede, at du kappede forbindelsen til dig selv og sine behov.


- Du føler forvirring og usikkerhed omkring hvad det EGENTLIG er du vil have. Og hvordan du ærer både dig selv og manden på din rejse ind i en ny måde at være (en feminin) kvinde.


- Måske har du modstand mod at træde ind i dit feminine univers, selvom du også føler dig draget - fordi du måske forbinder det med svaghed eller "ubetydelighed". (Selvom det er lige det modsatte - også i øjnene på en High Quality mand).Vil du gerne have mere viden om alt dette:


Få unikke visdomsfyldte mailserier om kvinden, det feminine og om at være High value.

MIT NAVN ER Helena 

Jeg har arbejdet med kvinder, det feminine, det maskuline, kærlighed og kvindens u-undskyldende tilstedeværelse for sig selv i mange år.


Jeg kan tilbyde dig en helende og visdomsgørende rejse ind i dit mystiske, dragende og kraftfulde kvindelige indre. 


Helt derind hvor du endelig forstår hvordan du værner og styrker din livskraft. Herunder din ubetingede selvstøtte, din femininitet, din dronning oft. mænd og din manifestationskraft. 


Derind hvor ingenting bliver det samme som før. Fordi du endelig forstår din visdom, og mærker du er kommet hjem - i en version af dig selv der ærer den kvinde du er.


Jeg er specialiseret i at hjælpe kvinden - der vil vækkes, der vil ære sin indre stemme, og leve sit højeste potentiale - på rejsen frem mod at slippe det, der holder hende "fast" - hvad enten det er i livet eller i kærligheden/svære forhold. 


Og jeg har næsten 20 års erfaring. Hvad enten du leder efter enkelt-sessioner eller online kurser, så har jeg flere skræddersyede produkter, der kan hjælpe dig frem mod den "drøm" du har for dig selv - eller for dit kærlighedsliv. Hvor mange føler en "længsel efter noget mere".


Jeg har også beskæftiget mig rigtig meget med toksiske, forstyrrede og usunde kærlighedsforhold, og har hjulpet mange kvinder ud af dette mønster. Jeg kan også hjælpe dig. Og du er altid hjertelig velkommen til at ringe eller skrive til mig med det du har på hjerte.
© A Womans Heart. All rights Reserved   I  

Du har altid min garanti som deltager i mine forløb, at hvis du efter at have fulgt kurset og lavet øvelserne, ikke synes du har fået noget ud af det, enten frit kan vælge et andet forløb eller en gratis en til en session med mig over skype eller en anden online platform. Du har ikke noget at miste, tværtimod.  


Vil du gerne have små extraordinære mailserier, som:

- Giver dig indsigt i kærlighed og mænd
- Perspektiverer kvindelivet og hendes kærlighedsliv
-Løfter og støtter dig som kvinde
-Som udfordrer kærlighedsbegrebet
-Som taler til din livskraft og din power

- Alt det bedste fra mine 20 år i arbejdet med kvinders livsrejse, mænd, livskraft, drømme, livssår, manifestation og meget mere 

Du får 2 overraskelser til fri download, når du tilmelder dig

x