A Womans Heart er til dig som:

Mærker en følelse, der kan beskrives som længslen efter at selvaktualisere dig selv. At komme hjem i den sande, autentiske dig. Hjem i visionen for dig og dit liv. Både i livet og kærligheden.


Den udgave, der ærer sine behov, grænser, essens, drømme og vækstbehov. Den udgave, der vil være fri fra bagagen fra traumer i kærlighed og tilknytning. Fri at nedgørende ubevidste overbevisninger. Fri at partnere, der er toksiske. Fri af frygtenergien fra hvordan en "ordentlig, pæn pige, skal opføre sig (for ikke at være besværlig, forkastelig og selvisk).

Det hele er mest for dig, der er + 40
Den følelse kan vise sig på mange måder:


- Som snærende bånd du vil fri af - i dit liv som kvinde og i dine parforhold

- Gamle mønstre og måder at være kvinde på,  der virker udslidte, drænende eller kedsommelige

- Som en drift mod at udforske det feminine og hendes mange befriende og visdomsfulde ansigter.

- Som længslen efter større bevidsthed i din kærlighedsrelation - kaldet efter følelsesmæssig støtte, connection, mere bevidsthed og mindre "gammel paradigme-tænkning" og ubevidst instinktadfærd".​

- Kaldet efter at kunne læne dig ind i stærk maskulin støtte (og at kunne vurdere, hvornår det er, hvad du får - og hvornår det absolut ikke er).


selvaktualisering


Den selvaktualiserede kvinde, eller kvinden der er ved at vågne til sit potentiale og autentiske jeg, mærker også ofte dette:


- Du er træt af, at din livskraft ofte drænes ud af dig i dit kærlighedsliv - eller i din måde at være i livet


- Du er træt af IKKE at leve et liv, hvor du med suveræn selvstøtte værner om sin livskraft - og hermed sine grænser, behov, livsdrømme, femininitet og manifestationsevne


- Du er træt af, at det nærmest er blevet normalen at give afkald på at få det, der VIRKELIG nærer dig, og at nøjes. Også i kærligheden


- Du er træt af, at det nærmest er normalen, at kærlighed er en kamp - og at alle de sår vi bærer på, skal heles i det skjulte


- Du er træt af, at det nærmest er normalen, at det er normalt at få ar på sjæl af hjerte fra tilknytnings- og kærlighedsrelationer


- Du er træt af, at der er partnere derude (eller i dit liv),  som vægrer sig mod at sætte sig ind i en kvindes indre - steppe up og udvise ordentlig opførsel


- Og du er træt af alle de krumspring, en kvinde ofte er nødt til at foretage for at blive mødt af ordentlig "ridderlig" opførsel.Du genkender måske også dette:


- En gryende nysgerrighed mod at kunne interagere med, modtage fra og anerkende det (sunde) maskuline på en autentisk, tydelig og feminin måde.


- Drømmen om at føle dig næret, tryg og i vækst - og ikke slukket, besværlig, halvlunken og for lille. At være tro  mod dig selv.


- Kedsomheden og meningsløsheden ved at lave samme "fejl" som alle andre, og at fortsætte som vi har gjort i 1000 vis af år som kvinder og i "gamle paradigme forhold".


- En dyb indre følelse af at føle dig "for lille" eller for tilpasset. Og et savn mod dit fulde udtryk, selvaktualisering og at kunne bevare din smukke livskraft.


Mange kvinder i dag, er usikre på om deres drømme og indre stemme ift. deres kærlighedsliv og kvindeliv, nu også er rigtige - og om de nu også bør tillade sig selv, at lytte - og få det, der føles rigtigt.


Er det her noget, du kæmper med i dit liv?:- Du bliver ved at handle mod din egen intuition, mavefornemmelse, "visdom" - og du vil lære at stå bag dig selv, at stoppe med at forlade dig selv. Både i dit liv og i dine kærlighedsrelationer


- Du ved ikke hvordan du - "som en ny tids kvinde", finder støtte i kærligheden til din livsrejse?


- Du er usikker på det maskuline (eller vred og opgivende). Og du mangler værktøjer der lader dig navigere med visdom - i kærligheden og ift. partnervalg


- Du føler frustration og måske smådepressive symptomer fordi du ikke "vælger din vej fra dit hjerte, sjæl og essens"?


- Du bliver ved at handle mod din egen intuition, mavefornemmelse, "visdom" - og du vil lære at stå bag dig selv. Både i dit liv og i dine kærlighedsrelationer


Måske det her også føles genkendeligt:


- Du er et eller andet sted undervejs i livet, blevet ramt hårdt på dit kærlighedsliv, din kærlighedsevne og din kvindelighed. Og du har svært ved at træffe selvstøttende beslutninger i dit liv og ift. dine partnere?

- Du har nogle gange følelsen af at være kommet meget langt væk fra det, du dybest det ønsker?

- Du mærker en frygt for at være helt ærlig og autentisk omkring din sårbarhed og dine behov og drømme?

- Du føler usikkerhed på din evne til at finde og skabe livspartnerskab - med en ordentlig maskulin partner? Måske du frygter ensomhed?

- Skænderier, drama og de trivielle evige gentagelser, dræner dig for livskraft og gør dig tom indeni.


Kæmper du med dig selv og din drøm, kærligheden og manden? Du er IKKE alene:


Jeg møder flere og flere kvinder der udtrykker, at dette er i spil i deres liv:


- Som en vågnende kvinde står du på kanten af et nyt kærlighedsparadigme, som også er ubetrådt land i vores evolution. At være i front i denne udvikling kræver særlig forståelse og indsigt. Og det kan være forvirrende og sårbart at stå her, med "nye" forventninger til kærligheden og manden.


- Samfundsmæssig prægning, dårlige parforhold, gammeldags rolleforventninger og "udtjente" opdragelsesparadigmer ift. kvindens natur ligger tungt på dine skuldre, og du drømmer om en ny historie.


- Din opvækst var ofte en, hvor kærlighed så ud til at være noget der var lig med afsavn og krævede, at du kappede forbindelsen til dig selv og sine behov.


- Du føler forvirring og usikkerhed omkring hvad det EGENTLIG er du vil have. Og hvordan du ærer både dig selv og manden på din rejse ind i en ny måde at være (en feminin) kvinde.


- Måske har du modstand mod at træde ind i dit feminine univers, selvom du også føler dig draget - fordi du måske forbinder det med svaghed eller "ubetydelighed". (Selvom det er lige det modsatte - også i øjnene på en High Quality mand).Vil du gerne have mere viden om alt dette:

- Så du kan blive en kvinde, der VED hvordan du skaber det liv og kærlighedsliv, du længes efter?


Det kan du få lige HER. Hvor du også kan få en Luksuspakke til en værdi af kr. 500;-
Jeg ER Helena

Jeg har arbejdet med kvinder, det feminine, det maskuline, kærlighed og kvindens u-undskyldende tilstedeværelse for sig selv i mange år.


Jeg kan tilbyde dig en helende og autentisk rejse ind i dit mystiske, dragende og kraftfulde kvindelige indre. Helt derind hvor du endelig forstår hvordan du værner og styrker din livskraft. Herunder din ubetingede selvstøtte, din femininitet, din dronning ift. mænd og din evne til at leve i tune med den autentiske dig.


Derind hvor ingenting bliver det samme som før. Fordi du endelig forstår din power, og mærker du er kommet hjem - i en version af dig selv, der ærer og udnytter alle sider af din kvindelighed. Også overfor din partner/manden.


Jeg er specialiseret i at hjælpe kvinden - der vil vækkes, der vil ære sin indre stemme, og leve sit højeste potentiale - på rejsen frem mod at slippe det, der holder hende "fast" - hvad enten det er i livet eller i kærligheden/svære forhold. 


Og jeg har 20 års erfaring. Hvad enten du leder efter enkelt-sessioner eller online kurser, så har jeg flere skræddersyede produkter, der kan hjælpe dig frem mod den "drøm" du har for dig selv - eller for dit kærlighedsliv. Hvor mange føler en "længsel efter noget mere".


Jeg har også beskæftiget mig rigtig meget med toksiske, forstyrrede og usunde kærlighedsforhold, og har hjulpet mange kvinder ud af dette mønster. Jeg kan også hjælpe dig. Og du er altid hjertelig velkommen til at ringe eller skrive til mig med det du har på hjerte. Helena@awomansheart.dk eller 2320 2116
© A Womans Heart. All rights Reserved   I