A Womans Heart

Feminin livskraft og essens


ATTRAKTION

Og hvordan skaber du den?

HVAD ER ATTRAKTION?


Hvad er attraktion og hvorfor kan det være vigtigt at lære om det i konteksten:  "En Ekstraordinær og HIgh Value Kvinde"?


Attraktionen mellem mand og kvinde forstærkes og intensificeres jo mere autentisk, feminin, tydelig og i ”fuldt udtryk” du er. Og jo mere du kan bringe det bedste frem i din mand (hvis han har det i sig) via viden om, hvad der får en mand til at springe op på den hvide hest - og hvad der får ham til det modsatte .


Så hvordan gør vi det, her på kanten af et nyt kærlighedsparadigme, hvor vi som kvinde kæmper lidt med at lave skiftet fra gamle dages kvinderolle og forventninger til vores opførsel i kærligheden. Hvordan bliver vi High Value og feminine i vores kærlighedstid?


Hvordan gør vi det, så vi kan tiltrække den rigtige partner for os, eller få vores nuværende til at gå med os (hvis han altså kan eller vil).


Hvordan gør vi det,  på en måde hvor vi samtidig håndterer den frygt, der kan fylde os når vi skifter vores energi og tilstedeværelse.


Og hvad er det egentlig, det skaber attraktion – og hvordan tænder du de rigtige ting, i den rigtige mand.


Det er bl.a det jeg er specialiseret i at hjælpe dig med.


Du kan læse mere HER



Læs de sidste nye
Blog Posts


3 ting der gør dig attraktiv


"Der var engang, hvor jeg troede, at det mænd fandt mest attraktivt ved mig og ved kvinder generelt, var ”perfekthed”. "

long-arrow-right

Er dit forhold usundt?


Nogle gange kæmper vi forgæves med noget, der aldrig kan ændres ved vores partner. Giv dig selv den visdom du mangler, og spar tid og kærlighed.

long-arrow-right

kan han møde dine behov?


VIL OG KAN HAN MØDE DIG I DINE BEHOV? 3 TEGN PÅ, AT DET ER EN FOR HÅRD KAMP

© A Womans Heart. All rights Reserved   

VIDEN DU IKKE FÅR ANDRE STEDER 
- TIL DEN BEVIDSTE KVINDE DER IKKE GIDER KRUMMER


Få adgang til det eneste nyhedsbrev i Dk, som ud over selvkærlighed, "kvinde-visdom" og klarsyn i kærlighedslivets vildveje, også giver dig unik viden om:


- Mænd (også de svære) og deres kærlighedsadfærd

- Din feminine essens, livskraft og manifestationsevne

- Ubevidste overbevisninger (som du ubevidst slås med)

- Kærlighedsmindsettet hos en High Value kvinde



Når du signer up, bliver du tilmeldt min mailliste og vil modtage tips, tilbud, inspiration og viden. Jeg overholder GDPR og du kan altid afmelde dig

helena a womans heart

PS: Du får en bonus til en værdi af kr 500;- i din velkomstmail