ALT OM MÆND


Det ultimative kursus for kvinden

 

DEN VIDEN OM MÆND, DERES UDGANGSPUNKT Ift parFORHOLD, commitment, dig OG i DERES KÆRLIGHEDSADFÆRD, SOM DU ALDRIG HAR FÅET


- For kvinden, der vil ære sig selv og den RIGTIGE partner.  Lær "mandekoden", der vil give dig det, du har brug for. Og bliv en kvinde, der kan tænde et dybt commitment hos den rette partner (Hvis det er det, du ønsker).


4 timers unikke undervisningsvi

deoer - unikt bonusmateriale, livstidsopdateringer og Transformerende, integrerende øvelser til digPrisen for dette eksklusive kursus er kun kr. 997;-  Eller hvad der svarer til ét besøg hos en terapeut eller parterapeut. Læs mere herunder om alt det du får med digI Dette program får Du:


Klar besked om, hvilke tegn der viser, at at en mand er: • Klar til commitment – med dig (Og hvornår det modsatte er tilfældet)
 • Klar til at elske dig som en dronning (og hvad adfærd han udviser, når han er nået dertil)
 • Fri af usunde, narcissistiske og umodne træk (Faretegn en kvinde SKAL kende)
 • Hvorfor mandens adfærd nogle gange ser ud til at være narcissistisk eller meget svær – uden at det er det, der er på spil (og hvordan du kan se forskel)
 • I sund kontakt med det ”ophøjede” maskuline (Og hvordan det modsatte viser sig)
 • Modvillig, tøvende, fraværende eller moody som en REAKTION PÅ dig og din kommunikation – (Og hvad der skal til for at vende det, hvis muligt)


HVAD FÅR DU:


Materialet består af både lydfiler, meditationer, webinar og PDF guides. Og du får det hele med det samme. Ligeledes får du, for livstid, adgang til  det nye materiale, som jeg løbende lægger op i dette kursus, gratis. Kurset er et livstidsabonnement.

Alt du SKAL vide om mænd

Få i dette (eneste) kursus i Dk: 

- Svar på alle dine spørgsmål om mænd (også de svære af slagsen)


- Dine hemmelige tangenter i relation med en mand - og ift commitment


- 4 timers undervisning i alle, for kvinden, relevante ting at vide om mænd, deres ”point of view” ift. en kvinde samt om, hvad der åbner og lukker en mand


Alt om mænd, giver dig en unik "Feminine Code" viden om mænd og deres kærlighedsadfærd. 


Den viden, der kan spare dig for spildt tid, manglende commitment og "hvad betyder hans adfærd spekulation" - og lade dig vælge en sikker, klog og queeny adfærd i din kærlighedsrelation


Du får:


 • Konkret viden om, hvordan du sikrer, at han oplever succes med dig og jeres relation - så du kan skabe den dybe connection
 • Forklaringer på al den "mærkelige" adfærd du ikke forstår - men som ofte er den, der giver dig problemer
 • Tegn på at en mand ikke kan eller vil, steppe up for dig og jer - og hvad du kan, og skal gøre
 • Viden om, hvorfor mænd kommer i forskellige sværhedsgrader – og hvordan du afgør, hvilken kategori en mand ligger i
 • Hvorfor du ikke kan forvente, at en mand bare lukker op og indvier dig i hans følelser og tanker
 • Mandens transitionsfaser i livet, og hvordan det påvirker dig, jeres relation og din reaktion
 • Hvordan du med sikkerhed kan vide, at han elsker dig og vil gøre, hvad der skal til
 • Er det sandt, at mandens vigtigste værdi er frihed? (Og hvad kunne det ellers være?)
 • Problemer ift. agendaer og seksuel tiltrækning hos manden
 • Hvad udfordringer står mænd overfor i disse tider – og hvordan påvirker det dig og dit parforhold
 • Hvornår en mand pr. instinkt ikke kan lade være med at ville steppe up og være din helt (og hvorfor det nogle gange ikke er det, han gør).
 • Hvad motiverer en mand til "rette handling?"
 • Hvordan ser mænd på commitment, "den eneste ene" og kærlighed
 • Hvorfor er deres prioriteringer anderledes - og hvordan forstår du ham (endelig).
 • Hvad han (tit ubevidst) kigger efter i hans kvinde for livet (i modsætning til en flirt eller en nice to have).

Prisen for alt dette er kun kr. 997;-  Eller hvad der svarer til et besøg hos en terapeut eller parterapeut


I Alt om manden, får du også konkrete øvelser, der hjælper dig til at sætte ord på og bede om nøjagtig, det du har brug for - for at du kan føle, at han og forholdet nærer og støtter dig.


Ligeledes får du forskelligt understøttende ekstramateriale, bl.a. "6 typer mænd og faretegn ved en mand, som en kvinde skal kende" samt 101 spørgsmål du kan stille manden for at undersøge hans potentiale og tilgang til kærlighed og ansvar

Har du spørgmål: du er altid velkommen på helena@awomansheart.dk


En kvindes viden om manden og den maskuline verden, er en af hendes 4 feminine power søjler


De 4 søjler er:


En kvindes livskraft består i mine øjne af den ultimative selvkærlige visdom og selvledelse, som hun bygger på et fundament af 4 søjler:


♥ Søjle 1). At hun kan sætte ord på den ”ultimative drøm for dig selv” I sit liv og sit kærlighedsliv – fordi det er det kompas, som dine valg, selvledelse og intuition læner sig op ad (Uden det, er dit fundament ikke stærkt nok)♥ Søjle 2) At hun får hjælp til at opløse selvnedgørende/ubevidste overbevisninger, som holder hende tilbage fra at tro på, at hun fortjener søjle 1 og 3. Og derigennem at opnå ultimativ personlig frihed og frihed fra skam, skyld og selvnedgørende mønstre♥ Søjle 3). At hun lærer at tænde for sin feminine energi og essens- og hermed for sin tydelighed, modtagelighed, magnetisme og vibration – så hun kan skabe og tiltrække det hun vil have – også fra manden.


- Herunder ligger også, at hun lærer at få den rigtige støtte, fra DEN RIGTIGE partner – bl.a. via ”kend din mand” visdom og kommunikation, der får ham til at steppe op og ønske at blive din helt (hvis han kan).


♥ Søjle 4). At hun lærer at ære sig selv og sine indre signaler. Herunder at støtte sin krop og sine hormoner – også mod/under overgangsalderen 


(Lige nu er hele denne kropsdel kun tilgængelig i mit Middelhavsretreat).

Copyright 2017, A Womans Heart

>