Din U-undskyldende allignment med dine grænser, er det der gør dig værdifuld.

At kunne stille fuldstændig U-undskyldende op for dine (sande) grænser, er både det der giver dig afgørende værdi i hans øjne – og som også lader dig tiltrække den (ordentlige) mand, som du drømmer om.

Den evne er alfa og omega, hvis en mand opfører sig på måder, der gør dig ubehagelig til mode, ulykkelig, usikker, Utryg, ubetydelig eller disrespektfuld behandlet.

Et eksempel på en ting, der generer mange kvinder er, når deres mand ser på andre kvinder. Hvis det også er noget du ikke bryder dg om, er det dit ansvar at udtrykke og kommunikere dine følelser til ham.

Det handler ikke om, om det er rigtigt eller forkert – eller om du er rigtig eller forkert.

Det handler om, at du føler dig Off, usikker, lille, jaloux mv – og om, at du tager ansvar for at stille op for dig selv og tage afstand fra behandling, der får dig til at føle dig dårligt tilpas.

At stå ved dine følelser, udtrykke dem og forvente at blive mødt, er det der lader dig blive I din værdi – og sende manden op ad “Steppe up trappen” (Hvis han er ordentlig).

Så hvordan sætter du denne grænse?

Jeg anbefaler altid, at du udtrykker dig roligt, forankret I dig selv – og TYDELIGT og kort:

“Skat, jeg har flere gange bemærket, at du tjecker andre kvinder ud, og det får mig til at føle mig skidt til mode og ked af det.

Jeg har ikke lyst til at have det sådan sammen med min mand og hvis vi skal vedblive at have et godt forhold/se hinanden, så har jeg brug for, at det stopper.

Hvad tænker du; er det noget du kan hjælpe mig med?

​Stil U-undskyldende op for dig selv:

Når du U-undskyldende stiller op for dig selv, viser det, at du kender din værdi og krav og forventer, at dine behov bliver mødt I er forhold. Og at du ikke accepterer adfærd, som du ikke har det godt med.

Når du er denne kvinde, vil du vide om du er med den rigtige(ordentlige) mand.

Og - Hvordan han reagerer på dine følelser og grænser afgør, hvilken slags mand han er - om han er værd at investere i/blive med, eller ikke.

Hvis han bliver defensiv, bliver sur, lukker af, afbryder, kommer med (lange/dårlige) undskyldninger, forsvinder eller gør dig forkert, så er du stødt ind I et stort rødt flag.

Hvis han undskylder, viser empati og forståelse og fortæller dig, at han vil stoppe med at se på andre kvinder, fordi han allerhelst vil se dig glad, rolig og tryg, så er det et tegn på en “ordentlig” mand.

Lad ikke frygten for at miste en mand holde dig tilbage fra at stille op for dig selv, dine følelser og dine grænser (Det giver altid bagslag I det lange løb).

Den eneste frygt du burde have, er at have investeret i den forkerte mand - som opfører sig på måder, der knuser dit hjerte og får dig til at føle dig lille.

Glem aldrig, at du er en fantastisk, elskbar, smuk og værdifuld kvinde, der fortjener det bedste af det bedste!

Og en af de bedste måder at sikre at du bliver mødt som en sådan, er at stå ved dig selv og dine grænser. Også selvom det betyder, at forholdet ender.

Med kærlighed –Helena.

PS: Hvis du vil læse mere om grænser, kærlighed og spiritualitet, så kan du gøre det her: Hvad har dine grænser at gøre med din spiritualitet?


Leave a Comment:

Gratis mailserie: 7 dage med hyldest og kærlighed til din indre kvinde.


Mailserien til kvinden, der gerne vil mindes om, at hun allerede er smuk, hel og feminin.

Bliv inspireret til at:

Give plads, nænsomhed, kærlighed og opmærksomhed til det i dig, der trænger til lys

Tillade dig selv et dragende udtryk overfor manden

Møde den bløde og modtagende del af dig - den der er uimodståelig

x

Du bliver samtidig inviteret til at modtage alle mine inpirationsmails, til kvinden der vil sig selv og sin kærlighedsevne. Du kan til enhver tid afmelde dig